2018. szeptember 15., szombat

Beindult az élet...

Így szeptember közepén örömmel tapasztalom, hogy Losoncon tobzódunk a rendezvényekben és az egészen piciktől az idősekig - mindenki találhat magának kedvére való közös programot.


A blogon az elmúlt napok két legtöbbet olvasott cikke a legkisebbeknek szóló Ringató foglalkozásokról szóló és a Pitypang évadnyitó vigadalmáról szóló cikkecske volt. A Ringató rendszerint csütörtökönként zajlik, a Pitypangos rendezvényt pedig pont egy hét múlva tartják, szintén a Kármánsuliban.

A facebookon ezt a bejegyzést kell keresni és megosztani

Picivel kevesebb figyelem jutott itt a blogon a csütörtöki színházi előadásnak, amely a Komáromi Jókai Színház vendégjátékát hirdeti. Ezt igyekeztünk kompenzálni a blog facebook oldalán meghirdetett játékkal, amelynek lényege, hogy az ott közzétett plakátos képet nyilvánosan meg kell osztani. A játék ma éjfélkor jár le, addig osztogatható a kép, a megosztók közül holnap kisorsoljuk az 1 db nyertest, aki a szeptember 20-án 18.00 órakor kezdődő Edith és Marlene című zenés előadásra páros, azaz 2 db belépőjegyet nyer.
Aki nem szeretné a színházjegy megszerzését a véletlenre bízni, az megvásárolhatja jegyét a megszokott helyeken: Kvety 3 - 3 virágom Virágbolt a Prior áruházban, Sólyom Éva, Demecs Andrea, illetve jegyek foglalhatók a 0918878230 telefonszámon. Jegyár 8,- és 6,- EUR.


Még egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet: a Phoenix Lutetia PT autóbuszos kirándulást szervez Selmecbányára, Garamszegre és Úrvölgybe, egyik hely szebb mint a másik, ráadásul szakavatott magyar nyelvű idegenvezetést is biztosítottak a szervezők. A jelentkezéseket csütörtökig várják, bővebb információt a plakáton feltüntetett elérhetőségeken lehet kérni Puntigán Józseftől.

Természetesen most is érvényes, hogy szóljunk ezekről a kikapcsolódási lehetőségekről ismerőseinknek is, hiszen nem mindenki "lóg az interneten". Segítünk ezzel a szervezőknek beteljesíteni a munkájukat, hiszen a programok értünk jönnek létre, tegyünk érte mi is, hogy ne dolgozzanak hiába...
A nevükben is köszönöm!
Találkozzunk a rendezvényeken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése