2017. július 15., szombat

Egy gyors ajánló

Még időben szólok, nehogy bárki is haszontalanul töltse a hétvégéjét! :-)
A zene kedvelőinek ma délután érdemes lesz 15.00 órára elsétálni a losonci parkba, ahol az V. Muzsikus juliális (Muzikantský juliáles) zajlik majd helyi és füleki zenekarok részvételével. A Fehér Hattyú vendéglő kertjébe érdemes időben érkezni, a belépés ingyenes.


Aki inkább táncszínházi produkciót nézne, az menjen este 22.00 órára Fülekre a várudvarra, ahol Ján Botto: Žltá ľalia (Sárga liliom) című táncos produkció bemutatója zajlik majd, a rendező Vlado Sadílek.


Amúgy tegnap próbát néztem én is, a losonci Kármán József Színház BINGÓ című előadásának a próbáját. Három dolog egészen biztos: 15 éven aluliaknak nem ajánlott, viszont tényleg zenés produkció, és komédia. :-)


Aki ingyen szeretne jegyhez jutni, annak ajánlom szíves figyelmébe a blogon hétfő éjfélig zajló játékot, amelyben csupán 3 helyes választ kell megkeresni a felkínált válaszok közül, majd persze be is küldeni.

Még egy lehetőség van: a facebookon kell megosztani EZT A KÉPET, elég egyszer és ami lényeg NYILVÁNOSAN kell! (A közösségi oldal tagjainak ezt ITT próbáltam elmagyarázni, nem túl sok sikerrel.) A megosztásokból ott csak azokat tudom feljegyezni, amelyeket nekem is megmutat a rendszer, így mindazok, akik a "nyilvános" opciót nem teljesítik - legjobb szándékom ellenére - nem kerülhetnek be a belépőjegyekért zajló fb-játékba. Amúgy ennek a játéknak a határideje is hétfő éjfél, kedden sorsolunk!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése