2017. július 10., hétfő

BINGÓ – nyerj belépőjegyeket!

Közeledik a losonci Kármán József Színház idei bemutatójának az időpontja, éppen ezért legfőbb ideje, hogy elindítsam a július 21-én este 19.00 órára szóló belépőjegyekért a játékot.


Csák Pista, a színház vezetője 3x2 db belépőjegyet ajánlott fel nyereményként, ezekből 2 x 2 darabért lehet itt versenybe szállni, a maradék 1 x 2 db belépőjegyet a blog facebook oldalán indított játék keretén belül sorsoljuk majd ki.

A kérdések most is roppant egyszerűek, de aki bizonytalan a válaszban nyugodtan használja a losonci anziksz SZÍNHÁZI tartalomjegyzékét, azért (is) van! (ha eltévednénk: a blog jobb oldalsó sávjában kell keresni)

A kérdések:

1. A Bingó című darab rendezője Máté Krisztián Salgótarjánból. Nem először dolgozik a losonci társulattal, az alábbi darabok közül melyiket rendezte még?
a. Antigoné New Yorkban
b. Berlini liliom
c. Johanna második halála

2. Az aktuális darab műfaji megjelölése „zenés komédia”. A Kármán József Színház műsorán egyre ritkább a zenés darab, az alábbiak közül melyik produkció volt zenés, tehát énekeltek is benne?
a. A reykjavíki lány
b. Sóska, sült krumpli
c. Tanulmány a nőkről

3. A Bingó című darab plakátján egy meglehetősen nagy darab férfiú látható női ruhában. A társulat történetében melyik volt az a darab, amelyikben egy női ruhába öltözött férfi volt a címszereplő?
a. Charley nénje
b. A nagy nő
c. A Herner Ferike faterja

Ennyi a feladat, úgy gondolom, igazán nem jelenthet gondot kisilabizálni a helyes választ a blog cikkeinek segítségével…

A helyes megfejtéseket a szokásos e-mail címre várom (losoncianziksz@gmail.com) vagy a facebookon üzenetben. Beküldési határidő július 17. (hétfő) éjfél, kedden sorsolunk!

Aki biztosra szeretne menni: jegyek elővételben a Városi Információs Központban és a Phoenix Könyvesboltban kaphatók 5 euróért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése