2016. november 29., kedd

Jön, jön, jön!

Közeledik!
Hogy mi?
Természetesen a blog karácsonyi játéka, amelyet december elsején indítok, és bízom benne, hogy minden játékoskedvű olvasóhoz időben eljut majd a híre.

Ezúttal is arra buzdítok mindenkit, hogy szóljon a losonci anziksz blogról ismerőseinek, sőt a feledékenyebbek a losoncianziksz@gmail.com címen kérhetik, hogy nekik is küldjem el az úgynevezett hírleveleket, így nagy eséllyel nem maradnak le az eseményekről. A blog facebook oldalának kedvelésével is értesülhetnek az érdeklődők a történésekről, sőt!

De kanyarodjunk vissza a karácsonyi játékhoz, amelyen a blogpartnerek ajándékain túl ezúttal egy kedves olvasó és a sétáink állandó résztvevője, Popovics Andrea horgolt csodái is megnyerhetők majd. Andi nem volt rest és meghorgolt 5 hópihét és 5 csengettyűt, ezeket tartalmazza a csomag (a fotón látható fadísz csak dekoráció - azt nem lehet megnyerni).


Az ajándék már itt várja nálam, hogy valamelyik szerencsés játékos karácsonyfáját díszíthesse az idén. Ilyen cuki csomagolást kapott:


Remélem sikerült felcsigázni a hölgyek / urak érdeklődését a játék iránt. Ismétlem, az december 1-én vagyis csütörtökön indul, és a fentivel együtt összesen 4 nyeremény várja a gazdáit. Tehát ismét érdemes lesz velünk játszani, hiszen 4 szerencsés nyertest sorsolunk majd ki.

Végül egy ideillő idézet is engedtessék meg nekem a Rómeó és Júlia című klasszikusból:
Lőrinc: "Csütörtökön, gróf? Az idő rövid."

Vagy egy másik, ez már keményebb :-)
Capulet: ... "Mondom tehát - ott légy csütörtökön,
                   Másképp ne is kerülj szemem elé te.
                   Ne szólj, ne mukkanj, még csak meg se pisszenj."

Idézet INNEN.
Csak ennyit akartam mondani :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése