2016. november 23., szerda

Könyvajánló 158

Közeledik az év vége, ennek örömére megszaporodnak a naptárak és kalendáriumok a boltokban, a mai könyvajánlónk örömhíre: a Phoenix Könyvesboltban már kapható a 2017-es Kincses Kalendárium!

Kincses Kalendárium 2017  

Tudták-e, hogy nemsokára ismét mamutok népesíthetik be a földet, mert az egykor élt óriás állatok DNS-éből a tudósok megpróbálják újjáéleszteni e fajt? Ma még nem tartunk itt, de ott már igen, hogy az alföldi tanyák környékén bivalyok, zebuk, emuk, struccok, mini szamarak és törpe kecskék legelésznek, s a vállalkozó kedvű gazdák meghonosítják a szép jövedelmet ígérő kígyó-, egér-, patkány- és kagylótenyésztést is.
   Számos érdekes emberrel is megismerkedhetnek a Kincses Kalendárium 2017-es számában. Kossuth Zsuzsannával, aki Európa legkorszerűbb egészségügyi hálózatát teremtette meg az 1848–49-es szabadságharc alatt, a sarudi polgármesterrel, aki elhatározta, hogy felvirágoztatja a jobb sorsra érdemes,Tisza-tó menti falut.
   Világszenzáció! Egy Szigetvár környéki konyhakertben megtalálták Szulejmán szultán sírját, s vele egy különleges török várost. Olvashatnak a vámpírok szokásairól, Drakuláról, Sherlock Holmesról és a kisvárosi gyilkosságokról, a „terrorista” akác körül kialakult politikai vitákról. Az 1867-es kiegyezést számtalan szerelmi szál és pikáns részlet lengi körül, derül ki egy másik cikkünkből.
   Természetesen idén is jelentkezünk képregénnyel, lesz irodalmi olvasnivaló, beszámolunk a riói olimpia magyar sikereiről és nagy nyereményekkel kecsegtető rejtvények is várják érdeklődő olvasóinkat.

Aki még nem találkozott ezzel a kiadvánnyal, az EZEN a linken belelapozhat a 2016-osba. A 2017-est pedig 2,90 euróárt megvásárolhatja a losonci Phoenix Könyvesboltban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése