2016. november 3., csütörtök

Új blogpartner: a KVETY3 - 3VIRÁGOM virágüzlet

Losoncon lassan de biztosan megújul a PRIOR üzletközpont is, aminek következtében az üzletek benne ide-oda vándorolnak, nehogy az egyszerű földi halandó egyből megtalálja amit keres...
Amit azonban már egészen biztosan megtalál, az a földszinten található KVETY3 - 3VIRÁGOM virágüzlet, amelyet a főbejáraton bemenve, a mozgólépcsőt megkerülve, jobb felé haladva lehet a legegyszerűbben megközelíteni.


Ugyanez a helyzet, ha az egykori lépcsőház (oldalsó bejárat) felől haladunk befelé: az üvegfal mögé rejtett boltot balra találjuk.
 

Tulajdonosa ugyanaz a Magtamás Demecs Anita, akinek az ALTERNATÍV virágboltos blogpartnerséget köszönhetem (jut eszembe: ideje megkérdezni ott az új főnököt, benne van-e még a dologban).


A virágüzletben friss vágott virágok, cserepes virágok, művirágok széles választéka várja a vásárlót. És persze az ügyes virágkötők - Anita és Editke, az édesanyja -, akik a legegyszerűbb virágokból is képesek szemet gyönyörködtető csokrokat kötni.


Anita hivatalosan is virágkötő mester, szóval aki unja a szokványos csokrokat, az őt keresse :-)


Ha végképp nem tudjuk mit adjunk szeretteinknek a virágcsokor mellé egy-egy születésnap, névnap, stb. alkalmából ajándékba, ebben a virágboltban kedvünkre válogathatunk a kedves kis apróságok között.


Akkor is ajánlatos ide betérni, ha otthonunkat szeretnénk némi csecsebecsével feldobni, akad itt mindenféle lógó, fekvő, álló dísz, szobrocska, képkeret, és egyebek.


Illatos és formázott gyertyák, vázák, virágtartó cserepek - ha valami nincs, és nagyon vágyunk rá, igyekeznek beszerezni. :-)


Az üzlet hétfőtől péntekig 8.00 - 18.00 óra között, szombaton pedig 8.00 - 13.00 óra között tart nyitva. Aki arra jár, térjen be legalább egy pillanatra, megéri!


Az üzlet és Anita ténykedése a virtuális térben is nyomon követhető, IDE kattintva válhatunk a kedvelőivé. Ahhoz meg, hogy a valós életben is a kedvelőivé váljunk, igazán elég egy látogatás :-)

(Szöveg: Éva, Fotók forrása : a bolt fb-oldala)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése