2016. július 7., csütörtök

Színházi archívum 32

Hagyományainkhoz híven következzék az ígért anyag a Kármán Színház idei bemutatójához. A társulat legutóbbi időszakának összefoglalóját a losonci és komáromi előadásokkal együtt Attila barátunk már megírta, itt az ideje, hogy az eddig összegyűlt egyéb anyag is felkerüljön a blogra. (Az eddigi évek TARTALOMJEGYZÉKE a jobb oldalsó sávból könnyen elérhető).

Mutatom előbb a Boris Vian darab losonci plakátját. Ezt már remélem mindenki látta.


Mutatom a műsorfüzet címlapját is, ezt feltételezem azok látták, akik eljöttek a losonci előadások valamelyikére:


A második oldalon a szereposztás és a szokásos kis összefoglaló:


A további oldalakat nem mutatom, azon az aktuális szponzorok vannak felsorolva... Mutatom viszont a Jókai Napok műsorfüzetének 36-37. oldalát, jutott bele fotó is.


A fesztiválújság pénteki számában Csák Istvánnal, a társulat vezetőjével olvasható egy beszélgetés:


...a folytatás is hasonlóan nehezen olvasható a narancssárga alap miatt:


Az előadást követő napon a Visszhang a nézőket is kifaggatta:


Az Új Szóban is megjelent a fesztivál díjazottainak listája, beszkenneltem, de ITT is elolvasható online. Egy másik cikk pedig ITT olvasható, ez csak a paraméter hírportál online változatában áll rendelkezésünkre.


És akkor most következzék egy meglepetés: idén januárban egy 3 oldalas összefoglaló jelent meg a Nógrádi Művelődési Központ (Novohradské osvetové stredisko) lapjában a Kármán József Színházról. A lap ITT megtekinthető, lapozgatható, a képek is szép színesek benne... :-)




Ennyi fért mai színházi archívumunkba, köszönet az anyagért Erdélyi Attilának, aki szorgalmasan gyűjti és őrzi a Kármán József Színházhoz fűződő dokumentumokat.

(A képek kattintással olvashatóbb méretben nyílnak!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése