2016. július 20., szerda

Könyvajánló 141

Gyűjtők, autók iránt érdeklődők, a rendőrség kedvelői figyelem!
A losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium mai könyvajánlóját kár lenne kihagyni, hiszen benne több mint 300 oldalon 1000 rendőrautó található, ezúttal akciós áron. :-)

1000 rendőrautó 
Rendőrségi járművek a világ minden részéről

Alexandra Kiadó, 2008

A rendőrség szolgálati autói és különleges járművei iránt az egész világon nagy az érdeklődés. A kocsik ott kerülnek bevetésre, ahol szerencsétlenségek és közlekedési balesetek történnek, emberi életek vagy javak forognak veszélyben.
Könyvünk kiváló fényképekkel és részletes leírással dokumentálja a rendőri erők járműveinek izgalmas történetét.
Az első oldtimerektől napjaink korszerű technikával, átfogó speciális felszereléssel és kimagasló teljesítménnyel rendelkező bevetési járműveiig az összes jelentős és részben mára elfeledett típust bemutatjuk - áttekintve a rendőrségi autók, motorok és különleges járművek teljes palettáját a világ minden részéről.
Minden járműtípushoz részletes adatokat közlünk, amelyek révén kiadványunk igen hasznos lexikonná válik az autórajongók és a rendőrségi járművek kedvelőinek polcán.

Ez a 336 oldalas keménytáblás lexikon akciós áron 20,91 euróért vásárolható meg a Vajansky utca 6 szám alatti Phoenix Könyvesboltban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése