2015. július 15., szerda

Könyvajánló 90

Már 90 hete kapom az immár új helyre költözött Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumtól a rendszeres könyvajánlót, ezen a héten úgy gondolom épp a korosztályom érdeklődését keltheti fel az ajánlott könyv, illetve mindazokét, akik tudják mit rejt a "poptarisznya" és emlékeznek a műsorvezetőjére is, B. Tóth Lászlóra...
 
B. Tóth László
A nevem B. Tóth László
ez az én történetem

Duna International Kft., 2011

"A nevem B. Tóth László". Ez a cím védjegye a legendás rádiósnak, aki most először papírra vetette történeteinek legjobbjait. Soha nem hallott sztorik, események, visszaemlékezések sora, zenével és annak különböző korszakaival fűszerezve. A vidám gyermekkori kalandokon keresztül megismerjük az embert, a "beat" műfaj iránti korai szeretetét, megtudhatjuk milyen barátságok és szerelmek szövődtek a műfaj későbbi nagy sztárjaival. Az első lemezek, az első diszkó klub, majd a rádióban eltöltött évek, és sok év a szakma legnagyobbjaival. A könyv különlegessége a számos fotó mellett az ajándék CD melléklet, amely eddig nem publikált felvételeket tartalmaz.

A 212 oldalas könyv a losonci Phoenix Könyvesboltban 13,50 euróért vásárolható meg. Egyébként érdemes részt venni a LÁNCREAKCIÓ című játékunkban, hiszen ebben a hónapban akár a Phoenix Könyvesbolt ajándéka is megnyerhető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése