2015. július 1., szerda

Könyvajánló 88

És igen, elérkezett az a pillanat, amikor a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium új helyről küldi a heti rendszeres könyvajánlóját, mivel a régi városháza felújítása miatt a régi helyükről ki kellett költöznie. Úgy gondolom az új helyet is hamarosan megszokjuk, ma a könyvajánló mellé fényképes navigációt is kaptam, mutatom előbb azt. A bolt a Vajansky utca túloldalán az egyik udvarban található.
Tehát ha a régi helyről ránézünk a Vigadóra (az új bolt a piros nyíllal jelölt kapu mögött található):


Majd átmegyünk az utca túloldalára, a fogadóiroda után és a nagy kirakatok előtt megállunk:


Pontosan ez előtt a kapu előtt:


Kopogni sem kell, csak simán betérni:


Az üzletben még javában pakolják a könyveket, néhány nap és helyreáll a rend.

De hogy visszakanyarodjunk a könyvajánlóhoz: erre a hétre egy régebbi kiadványt kínálnak akciós áron, úgy gondolom az ételek elkészítésének módja örök téma, így Luigi reformkonyhája bizonyára többek érdeklődését felkelti.

Kossár Lajos

Luigi reformkonyhája
Olcsó húsmentes receptek

Nap Kiadó Dunaszerdahely, 1991

Jómagam már több éve „háztartásvezető szakács és húsmentes életmódot” folytató férfiember vagyok, nem főzni akarom megtanítani az olvasóimat, hanem segítséget nyújtanék a kezdő fiataloknak, hogy családjuk étrendjét változatosan, egészséges, tápláló, gyorsan elkészíthető és alapjában véve olcsó ételekkel bővíthessék. Nagy hangsúlyt fektetnék arra, hogy ha lehet, kerüljük a sok húsfogyasztást. Ez természetesen még nem zárja ki annak lehetőségét, hogy néhány receptem hús hozzáadásával is nagyon finom étel legyen.

Ez a remek kis receptgyűjtemény a Phoenix Könyvesboltban immár az új helyen, mindössze 1,50 euróért vásárolható meg. Aki ma megy oda, az pakolgathat is egy kicsit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése