2015. július 25., szombat

A LÁNCREAKCIÓ júliusi nyertese

Tegnap éjfélkor lejárt a LÁNCREAKCIÓ elnevezésű játékunk júliusi fordulójának beküldési határideje, összesen 12 helyes válasz érkezett - köszönöm a megtisztelő bizalmat!

kicsit szétesett a kép alja, de azért olvasható,
ITT az eredeti 3 kötet is elolvasható
Előbb lássuk a helyes válaszokat:

1. Rendszeres könyvajánlóink szolgáltatója a Phoenix Könyvesbolt. 1851-ben LOSONCZI PHŐNIX címmel történeti és szépirodalmi emlékkönyvet adtak ki Pesten „Az 1849-diki háborúban földúlt és elpusztított Losoncz város némi fölsegélésére”. Ki volt ennek a publikációnak a szerkesztője?
a. Tompa Mihály
b. Vahot Imre
c. Kubinyi Ferenc

2. Ilyenkor nyáron még azokat is vonzza a természet, akik különben jól elvannak a panelrengetegben. Nem árt, ha tudjuk mi micsoda… A géb, a küsz, a bodorka
a. növények
b. madarak
c. halak

3. A losonci parkba láma érkezett, beköltözött a mini állatkertbe, reméljük, jól fogja ott magát érezni. Számos állatkertben megtalálható ez az eredeti élőhelyén háziasított faj, amelyet főleg teherhordásra használtak. Honnan is származik?
a. Dél-Amerikából
b. Dél-Ázsiából
c. Dél-Afrikából

4. És nem maradhat el a szokásos nyelvhelyességi kérdésünk sem: melyik sorban található az alábbi szavak helyes jelentése (az adott sorrendben)?
rokka, rocska, rokolya, nyoszolya
a. fejőedény, fonáshoz használt eszköz, fekvőhely, szoknya
b. fonáshoz használt eszköz, fejőedény, szoknya, fekvőhely
c. fonáshoz használt eszköz, fejőedény, fekvőhely, szoknya

Amint említettem  e-mailben és a facebookon üzenetben 12 helyes válasz érkezett, ők a beküldők:

1.    Kalmár Gertrúd
2.    Sperla Lucia
3.    Balázs Mária
4.    Baláž Izabela
5.    Tóth Zsófia
6.    Sabatsky Erzsébet
7.    Mánya Márta
8.    Bolyós Csilla
9.    Bolyós Zsolt
10.    Bolyós Mónika
11.    Folk LC
12.    Korponai Tamás

Ezúttal édesanyám segített a sorsolásban, a szerencse pedig az 5-ös számú helyes megfejtő, Tóth Zsófia mellé állt! Szívből gratulálok!

Nézzük tehát miből választhatja ki a nyereményét:
A júliusi fordulóban továbbra is megnyerhető az új helyre költözött PHOENIX Könyvesbolt és Antikvárium felajánlása, egy 10 euró értékű ajándékutalvány, amely a boltban vásárolható le.

A Phoenix Könyvesbolt, jelenleg ennél már jobban be van rendezve

Természetesen Barta Majoros Kinga MASSZÁZSSZALONJA is játékban van, felajánlása egy váll- és hátmasszázsra jogosító ajándékutalvány.

Egy frissítő masszázs a megfáradt embereknek?

Harmadikként pedig továbbra is megnyerhető a WAU TAXI által felajánlott ezüst kedvezménykártya, amely a használóját 12 %-os kedvezményre jogosítja fel.

A WAU Taxival kedvezményesen lehet utazni

Nyertesünk tehát ezek közül választhat ki egy nyereményt, a maradék két felajánlás az augusztusi fordulóba vándorol tovább, ahol egy újabb blogpartner által felajánlott nyereménnyel gazdagodik a választék.
Csak emlékeztetőként jegyzem meg, hogy a májusi első fordulónkban a PROVENCE ILLATA ajándékát választotta ki a nyertes; a boltban ajándéktárgyak és kreatív kellékek széles választéka várja az érdeklődőket, sőt festmények is rendelhetők illetve vásárolhatók.
Júniusi fordulónk nyertese a FOLK LC az ALTERNATIVE Virágboltban levásárolható 10 eurós ajándékutalványt választotta ki nyereménynek, a vágott virágokon kívül cserepes növények, asztaldíszek, gyertyák, illóolaj és sok egyéb kedves apróság kapható itt. A boldog nyertesről és ajándékáról képet is kaptam, mutatom.
A Folk LC képviseletében Bolyós Mónika, kép forrása

Remélem a júliusi fordulónk nyertese, Tóth Zsófia is legalább ilyen boldog lesz a nyereményével, fotót nem ígérek, de majd beszámolok melyik nyereményt választotta.
Érdemes a lehető legtöbb fordulóba bekapcsolódni, hiszen a leges-legvégén különdíjat is kisorsolunk a legtöbb helyes megfejtést beküldők között.
Természetesen játék lesz augusztusban is, köszönöm a játékosok megtisztelő bizalmát a nyertesnek pedig szívből gratulálok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése