2018. május 9., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 33.

Mindig örömmel tölt el, ha visszajelzés érkezik az általam ajánlott könyvekről, ha más nem, legalább annyi, hogy keresték a könyvtárban. Ha pedig elolvasás után még tetszett is, az külön öröm.
Mai kötetünk is a Nógrádi Könyvtár polcain várja az olvasóit... :-)

Petra Nagyová-Džerengová
Nézz magadra!

Ulpius-ház Kiadó

Lýdia, az egykori ambiciózus diáklány, most egy ikerpár gyesen lévő mamája, nap nap után valóságos poklot él át. Nem érti, hogy jóképű és elegáns férje, az egyetemen körülrajongott, nagy tudású professzor otthon, a négy fal között hogyan változhat át brutális zsarnokká.
A fiatal nő élete még jobban összekuszálódik, amikor a férje egy államvizsga utáni bulira hazahozza a tanítványait, köztük a szexi és kihívó Karlát és a kedves, érzékeny Róbertet. Karla szemmel láthatóan el akarja csábítani a tanárát, Róbert pedig Lýdiához közeledne.
Kiszabadul-e Lýdia az intrikák és árulások hálójából, enged-e a tiltott szerelemnek, vagy álmait, önmagát feladva megpróbálja összetartani a családot?
Petra Nagyová-Džerengová az úgynevezett női irodalom talán legismertebb és legnépszerűbb képviselője Szlovákiában, eddigi öt könyve több tízezer példányban kelt el. Regényeiben a család, a párkapcsolatok, a szerelem, a gyerekvállalás kérdéskörét dolgozza fel, gyakran tabutémákat is feszegetve, és ezzel különös feszültséget adva romantikus történeteinek.
„Egy felkavaró történet, amelyben sokan magukra, vagy a környezetükben élőkre ismerhetnek, s talán nem nézik majd tétlenül, hogy a családban az erőszak uralkodjon. Lýdia regénye annyira erős és magával ragadó, hogy addig nem tudjuk letenni, míg a végére nem értünk."
László Krisztina - Marie Claire főszerkesztő 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése