2018. február 18., vasárnap

Picike programajánló :-)

Picike, mert hiába böngészem végig az interneten Losonc és a környék kulturális ajánlatát, úgy látszik a gyerkőcök tavaszi szünetére nem nagyon akad program.
Viszont reggelre kaptunk szép hótakarót, lehet menni hancúrozni! :-)


Amúgy Jacsmenyík József is odakint barangolt, ennek bizonyítékaként nyílik pénteken (február 23-án) Füleken a Városi Honismereti Múzeumban Barangolásaim címmel kiállítása, amely egészen május 12-ig tekinthető majd meg.


És még egy kedves eseményre szeretném időben felhívni a figyelmet, amelyre március 5-én délelőtt 10.00 órakor várják majd a legkisebbeket és szüleiket a Cseperedő program keretén belül. A részvétel ingyenes!

"A VARÁZSSZEKRÉNY MESÉI"
Csecsemő (Baba) színházi előadás tánccal és klasszikus zenével 0-5 éveseknek és természetesen az őket ölükben tartó anyukáknak, apukáknak, vagy akár az őket kísérő nagyobb testvéreknek! Egy igazi családi programot ajánlunk!
Videóajánló IDE KATTINTVA érhető el.
Leírás: „Fedezzétek fel mit rejt a varázsszekrény! Találkozhattok egy virgonc kiscicával, egy kedves és játékos kutyussal, egy félénk egérkével és egy mulatságos és felettébb hajlékony levelibékával! Az előadás különlegessége, hogy egy szépséges tüllruhás balerina és egy ifjú herceg is megjelenik a színen, így talán már nem is titok, hogy minden szereplőt valódi táncművészek keltenek életre!
A jelenetek aláfestése mind-mind klasszikus zene, amelyben Mozart, Chaikovsky, Bach és Dvorák művei csendülnek fel.
Az előadást teljes mértékben a legkisebbekre hangoltuk, sem hangos zene, sem hirtelen mozdulat vagy fényváltás nem zavarhatja meg kis nézőinket. Az esetleges ölből való „elmászkálást” is bekalkuláltuk, így lett igazán családbarát a „VARÁZSSZEKRÉNY MESÉI”!
Az előadás része egy interaktív találkozó a szereplőkkel, amely nem más, mint egy kellék, jelmez és szereplő „simogatás”!
A program összjátékideje hozzávetőleg 55 perc.

Kellemes hetet kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Jacsmenyík József kiállítását Füleken 17 órakor nyitom, ezért legkésőbb 16 órakor el kell indulnom, e-miatt a Szabó Gyula Emlékház ezen a pénteken csak 16 óráig tekinthető meg. A megértést köszönöm! Szabó Kinga

    VálaszTörlés