2018. február 8., csütörtök

Nem csak Valentinra!

A városban gyalogosan közlekedők többsége bizonyára észrevette a PRIOR áruház bejáratában/ mellett kialakított új üzletet, amelyben karácsony előtt mindenféle érdekes, mókás, ötletes használati tárgyat, ajándékot vásárolhattak, mostanában pedig a bolt megtelt esküvői kellékekkel.


Blogpartnerem, Kovács Csíkány Andrea esküvőszervező költöztette oda kínálatának egy részét, amely nem csak az esküvő, hanem akár az ünnepi teríték fényét is emelni tudja.


Bátran beléphet az üzletbe az is, aki mostanában nem szeretne megházasodni! :-) Közeledik a Valentin-nap, egyedi készítésű, szívet melengető ajándékokból is van itt elég, csak alaposan körül kell nézni.


Babanézőbe készülők se kerüljék el Andreát: formás "pelenkatortákkal", törülközőből készült "tortákkal" tud szolgálni - egyebek mellett.


Az üzletben az előző kínálat egy része is várja még a vásárlókat, illetve az apróságok egy része a pár lépéssel távolabb lévő Kvety 3 Virágom virágüzletbe költözött, amelyet szintén érdemes meglátogatni, színpompás virágokkal várják a tavaszt... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése