2017. május 7., vasárnap

Programajánló május 8-14.

Igazán nem tudom, miért nem vezetik be a négynapos munkahetet, hisz nem olyan rossz dolog a hétfői szabadnap, könnyen meg lehet szokni… :-)

A hétre nem sok rendezvényt találtam, kedden 14.00 órától koszorúznak a Rezeda énekkar kíséretében, csak az nem világos számomra, hogy az alapsuli előtti emlékműnél vagy a parkban.


Aki lemaradt a Gyurkovits Ferencet és életművét bemutató kiállításról, az május 11-én (csütörtökön) 15.00 órára menjen a rimaszombati Gömör-Kishonti Múzeumba, ahol ennek a kiállításnak a megnyitóját tartják majd. Aki pont csütörtökön nem ér, az a kiállítást július 31-ig megtekintheti.

Május 13-án (szombaton) a romos történelmi helyszínek és a zene kedvelői 17.00 órakor a Rakottyai villában találkoznak, konkrétan a Ruiny II. (Romok II.) projekt keretén belül, ahol nem csak zenei élmények, hanem a villa megtekintése és beszélgetések is várnak mindazokra, akik időben megváltják a jegyüket.


Május 14-én (vasárnap) a szlovákiai anyák napja tiszteletére ünnepi koncertet tartanak a zsinagógában 15.00 órától. A Kassáról érkező ifjúsági kamarazenekar fellépése előtt az egyházak képviselői is szót kapnak.

Ennyi amit erre a hétre össze tudtam szedni, továbbra is érvényes, hogy örömmel veszem az értesítéseket a különféle rendezvényekről, szívesen közzéteszem itt a blogon.

Kívánok kellemes napokat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése