2017. január 25., szerda

Könyvajánló 166

A tegnapi "begyerő" receptjének remek folytatása lehet a mai könyvajánló, amit máris egy remek hírrel indítunk: a Phoenix Könyvesboltban jelenleg akciós áron, 2,90 euró helyett már 1,50 euróért megvásárolható az alábbi főzőcskés asztali naptár, amelyet már ajánlottunk itt. A magyar és a szlovák keresztneveken kívül tartalmazza a magyar és a szlovák ünnepnapokat is.

Akciósan 1,50 €-ért kapható!

De hogy valami komolyabb olvasmányt is ajánljunk ma, egy folytatásos (9 könyvből álló) tini-sorozat első kötetére is felhívjuk a figyelmet. Természetesen ezt is a Phoenix Könyvesboltban érdemes keresni. :-)

Meg Cabot
A neveletlen hercegnő naplója 1.
Ciceró Könyvstúdió


Mia Thermopolis az egyik percben még teljesen átlagos, tizennégy éves manhattani kamaszlány, a következőben pedig már Genovia trónörököse, akinek minden lépését egy állig felfegyverzett testőr követi, hercegnői illemtanleckéket kap igencsak nehéz természetű nagyanyjától, akit Grandmère-nek kell szólítania, és külsejének megváltoztatásán egy Paolo nevű stylist fáradozik. Miának minden porcikája tiltakozik a hercegnővé válás ellen, hisz, bár lapos mellével és langaléta termetével egyáltalán nincs megelégedve, valójában egész jól érzi magát a bőrében az Albert Einstein Gimnázium diákjaként. És hogy Genoviába költözzön? Bocsi, ez valami vicc?

A fenti kötet 7,90 euróért vásárolható meg a Vajansky utca 6 szám alatti Phoenix Könyvesboltban.

És ha már ott járunk, vegyük meg időben a jegyünket a Monori Színház bohózatára, amelyet majd február 10-én nézhetünk meg este 19.00 órától a B.S.Timrava Színházban. Elővételben a jegyek 4 euróért, a helyszínen 5 euróért kaphatók a Phoenixben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése