2017. január 28., szombat

JÁTÉK belépőjegyekért

Február 10-én (pénteken) este 19.00 órakor tekinthetjük meg Losoncon a Monori Színház vendégjátékát, amely a losonci Kármán József Színház meghívására érkezik városunkba. Cserébe várhatóan a losonciak is elutaznak majd Monorra egy előadás erejéig...


A HOVÁ TEGYÜK RÁKOSI ELVTÁRSAT címet viselő "politikamentes politikai bohózat az 50-es évek Magyarországáról" a B.S. Timrava Színházban lesz majd megtekinthető.
Jegyek elővételben 4 euróért kaphatók például a Phoenix Könyvesboltban,
vagy megrendelhetők Csák Istvánnál a 0905 11 33 77 telefonszámon,
ill. a kultman54@gmail.com vagy a losoncianziksz@gmail.com e-mail címeken.
Kezdés előtt a helyszínen 5 euróért válthatunk majd jegyet.


A darab fenti beharangozójából és a plakátról is kiderül, hogy az előadásban Pelsőczy Lászlót, a Nemzeti Kamaraszínház örökös tagját is láthatjuk.

De hogy rátérjek az ígért JÁTÉKRA is, amelyben 1 db páros belépőjegy nyerhető a február 10-i előadásra:
A videón hallható zenével már találkozhattak a losonci Kármán József Színház nézői, melyik darabban? (Annyit segítek, hogy a bemutatója 2011. december 17-én volt és sokat táncoltunk benne...)
a. Bolond vasárnap
b. Paraszt dekameron
c. Egy hét a kávéházban

Ha végképp tanácstalanok vagyunk a helyes választ illetően, sok szeretettel ajánlom a Kármán József Színház történetének TARTALOMJEGYZÉKÉT  a jobb oldalsó sávban, ott a bemutató időpontja alapján meglelhető a válasz...

A fenti egy kérdésre kell tehát csak megírni a helyes megfejtést február 5. (vasárnap) éjfélig a szokásos módon, tehát vagy e-mailben (losoncianziksz@gmail.com), vagy a facebookon üzenetben. Hétfőn kisorsoljuk az 1 db nyertest, aki összesen 2 db belépőjegyet nyer majd.

Aki még ennél is egyszerűbben szeretne belépőjegyet nyerni, az figyelje a facebook oldalunkat, hamarosan ott is játékot indítok, szintén páros (vagyis 2 db) belépőjegyért.

Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése