2017. január 12., csütörtök

Az indiánoknál jártunk...

Sajnálhatja aki nem jött velünk legalább gondolatban a TAWAHKÁK FÖLDJÉRE, hiszen Kovács Zoltán - Kovi izgalmas, tanulságos és rendkívül érdekes előadásának köszönhetően ma este Hondurasban jártunk az egyre fogyó esőerdőkben.

Kezdés előtti pillanatok

A Kármán József Alapiskola emeleti terme csaknem teljesen megtelt érdeklődőkkel, akik nem csak az indiánoknál tett utazásról, hanem a VándorLáss társulás céljairól és utazásairól is kaptak információkat. Ha valaki például Andalúziába szeretne kirándulni, forduljon hozzájuk bizalommal, hiszen ők ott otthon vannak :-)

Hondurasi életkép losonci nézőkkel

Természetesen nem feledkeztünk meg a sorsolásról sem, mindkét játék nyertesét Kovács Zoli sorsolta ki, erről sajnos konkrét fotót nem tudok mutatni, de az összes jelenlévő tanúsíthatja hogy történt a dolog.
A könyvért folyó játékba 14 játékos kapcsolódott be, mutatom a cédulákat a nevekkel a sorsolás előtt:

kattintással nagyítható

Sajnos a sorsolásról nem tudtam fotót készíteni, így most - dobpergés - csak egyszerűen elárulom, hogy a TAWAHKÁK FÖLDJÉN című könyvet Mánya Márta nyeri! Gratulálok!


A facebook oldalon meghirdetett képmegosztós játékban 19 érvényes megosztást tudtam megszámolni (feltétel volt a nyilvános megosztás), mutatom a sorsolásba bekerült neveket:

Elnézést a minőségért, mobillal készült

A VándorLáss társulás ajándékát, egy vízhatlan telefontokot ezúttal Tóth Béla nyerte. Szintén gratulálok, és kérem mindkét nyertes jelentkezzen nálam, hogy megbeszéljük az ajándékok átadásának módját. 
Természetesen mindenkinek jár egy nagy köszönet, aki bekapcsolódott a játékba, és azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha megsúgom, hogy játék lesz februárban is...

Holnap (január 13-án pénteken) Rimaszombatban a Három Rózsa Kávéházban 18.00 órakor kezdődik a VándorLáss Est, aki ma lemaradt vagy vannak ottani ismerősei, szóljon nekik, hogy érdemes otthonról kimozdulni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése