2016. augusztus 3., szerda

Könyvajánló 143

Mai könyvajánlónk a Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium jóvoltából ismét a focikedvelőket célozza meg, ezúttal egy egészen friss kiadvány segítségével nosztalgiázhatnak a magyar csapat hajdani és idei futballsikereiről.
Aztán péntektől tekintsünk előre, hiszen kezdődik az olimpia! :-)

Lakat T. Károly, Dénes Tamás 
A csapat
Hihetetlen magyar siker a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokságon

Kossuth Kiadó, 2016

44 év után válogatottunk ismét kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra. Sőt, nemcsak kijutott, hanem csoportelsőként került a legjobb tizenhat közé. Az idáig vezető, hosszú utat járjuk végig kiadványunkban: szerzőink visszatekintenek a hajdani futballsikerekre, és említésre kerülnek a korábbi Eb-tornáink is. A rövid történeti áttekintést követően a selejtezőket vesszük górcső alá, majd újraéljük a franciaországi Eb eseményeit is két egy Franciaországból szemlélődő és egy, az eseményeket itthonról figyelő nézőponton keresztül. A magyar csapat teljesítménye mellett az Eb minden fontosabb eseményére is kitér ez az olvasmányos, képekkel gazdagon illusztrált kiadvány.

A Csapatról szóló kötet ajándék poszterrel a Vajansky utca 6 szám alatt 10,30 euróért vásárolható meg. A kapualjban található könyvek kiárusítása 0,30 centért továbbra is tart!

És ha már szóba került: nem csak a szürke mackónadrágról esik szó az alábbi beszélgetésben, egyébként az egész sorozatot (megtalálható a videomegosztón) ajánlom mindenki szíves figyelmébe, nekem nagy kedvencem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése