2016. augusztus 17., szerda

Könyvajánló 145

Ma kérem egész nap szerda van, ami a könyvajánló napja.
A losonci Phoenix Könyvesbolt segítségével ma megtudhatjuk, hogy kell egy műről több bőrt is lehúzni: az elmúlt évek rendkívül népszerű trilógiája, A szürke ötven árnyalatának sztorija a férfi főszereplő szemszögéből, gyenge 716 oldalon.


E. L. James           
Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Libri Könyvkiadó, 2015

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség nyilatkozta James, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata.

A 716 oldalas olvasnivalót a Vajansky utca 6 szám alatt 13,80 euróért vásárolhatjuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése