2016. július 2., szombat

Ajánljuk magunkat!

Az utóbbi időben örömmel tapasztalom, hogy a losonci anziksz blogot nem csak a Losoncon és a környéken élők fedezik fel, hanem az ide érkező turisták is.
És igazuk van! - mindenképp hasznos dolog a helyiektől megérdeklődni ezt meg azt, a blog pedig egy remek lehetőség arra, hogy ajánljuk magunkat, városunkat, éttermünket, cukrászdánkat, pékségünket, szállodánkat,... és mindazokat a helyeket, ahová magunk is szívesen térünk be.

SEGÍTSÉGET KÉREK!
Több szem többet lát, több ember többet tapasztal - szeretnélek megkérni kedves olvasó, hogy oszd meg velünk tapasztalataidat, áruld el, hová térsz be szívesen egy ebédre, vacsorára - és miért, melyik a kedvenc kávézód, söröződ, stb. Melyik szállodát ajánlanád szívesen az ide látogatóknak, milyen programokat, helyszíneket érdemes meglátogatni....

Bevallom őszintén én nagyon ritkám eszem a városban, így áttekintésem sincs például az éttermek aktuális állapotáról. Ennek ellenére már a sokadik üzenetet kapom, amelyben az iránt érdeklődnek hol érdemes megszállni, enni, inni.
Kedves olvasó, ugye segítesz? :-) 
Ajánljuk tehát magunkat!

A tippeket, véleményeket, ötleteket ide várom megjegyzésbe, vagy a losoncianziksz@gmail.com címre e-mailben, illetve a blog facebook oldalán is lehet erről beszélgetni, vagy üzenetben megírni mit ajánlanánk az ide látogatónknak, hogy kellemes szájízzel távozzanak - és a jövőben akár visszatérjenek, vagy sok szeretettel ajánljanak minket másoknak...
(Kezdjük talán az éttermekkel, mostanában az a leggyakoribb kérdés felém...)

Előre is köszönöm az ide látogatók nevében is!

1 megjegyzés:

  1. Apátfalván található a prístavka étkezde. Olcsón lehet kapni finomat és sokat. A kínálat nagyon sok ételt tartalmaz, minden féle húsfajtáktól, haluskán keresztül egészen a pacalig. 😁 többnyire a munkások járnak ide de. De én ha tehetem és ebéd idő alatt arra járok akkor betérek oda.

    A másik kedvencem a vietnámi étterem, ami a Vajanski utcán a a felújított városházától olyan 50 méterre van lejjebb a körforgalom fele. Szintén finom kaják( természetesen aki szereti a kínai és a vietnámi kaját ☺ )jutányos áron nagy mennyiségben 😁

    A most kinyitott sör bár kávézó (Tančiareň) a rázus utcában sem kutya. Ott főzött söröket lehet fogyasztani, aki éhes az választhat hamburgerek és mindenféle bagettek közül. Természetesen kávét is lehet fogyasztani, és ezt mind egy nagyon szép környezetben. Az árak viszont már kissé nagyobbak de megéri legalább egyszer benézni.

    VálaszTörlés