2015. június 8., hétfő

Liliom. Berlini. Kedden. Még Losoncon!

Büszke vagyok a losonci Kármán Színház szorgalmas, tehetséges, fáradhatatlan tagjaira, akik a Berlini liliom című produkcióban szerepelnek!

Szombat óta ma néztem meg harmadszor a darabot (igen, ez nálam afféle deformitás), mindig fedezek fel benne új dolgokat, új gondolatokat, újabb összefüggéseket. És élvezem a színészi játékot!
Egy biztos: a darab színpadra állítása, az alkalmazott színházi eszközök eltérnek a Losoncon eddig megszokottaktól. Azonban úgy gondolom, nyitottnak kell lenni mindenfélére, amikor az ember beül egy színházi produkcióra sose tudhatja mire számíthat. Nem tudom az eddigi előadások nézői milyen élményekkel mentek haza, azt azonban tudom, hogy ma hosszú-hosszú vastapssal jutalmazták meg a színészek és egyúttal a rendező teljesítményét.

Holnap Losoncon még egyszer látható az előadás, mielőtt a társulat fellép a Jókai Napokon Komáromban.
Jegyek a keddi előadásra a helyszínen kezdés előtt még kaphatók! Ízelítőül IDE kattintva lapozhatók az előadásról készült fényképek, és mutatom a műsorfüzetből a szereposztást is.

(kattintással nagyítható)

Találkozzunk tehát kedden, június 9-én este 19.00 óra előtt a B.S. Timrava Színházban, megvásárolt belépőjegyével a több mint negyed évszázada tevékenykedő Kármán József Színházat támogatja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése