2015. június 24., szerda

Könyvajánló 87

Most már hivatalosan is itt a nyár, reméljük a hőmérő higanyszála is hamarosan ezt igazolja, mert a 20 fok alatti nappali hőmérséklet nem számít éppen nyárinak. Így hamarosan remélhetőleg strandolni is mehetünk majd, és hogy a fürdőruhában is jól nézzünk ki előtte ismerkedjünk meg a Dukan-diétával, ártani sose árt. A losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium e heti könyvajánlója épp ezt a 372 oldalas kötetet ajánlja figyelmünkbe.

Dr. Pierre Dukan 
A Dukan-diéta
Ulpius-ház, 2012

Dr. Pierre Dukan neve ma már fogalom azok körében. akik fogyni szeretnének. A világszerte ismert francia orvos könyvét tíz nyelvre fordították le, több mint hárommillión olvasták el, és tanácsait megfogadva százezreknek sikerült leadniuk fölös kilóikat. Véglegesen.
Csalás és ámítás? Csodaszer? Varázsmódszer? Dehogy!

Ez a diéta azoknak szól, akik már mindent megpróbáltak, és most mindenekelőtt arra a bizonyosságra vágynak, hogy önkéntes, szigorúan következetes, de időben behatárolt erőfeszítésükért cserébe először is le fognak fogyni, de ami még fontosabb: meg is tudják őrizni elért súlyukat, és könnyebben élnek majd, olyan testben, amilyenre vágynak, és amilyenre joguk is van.

Ez a diéta elveti a koplalást, száműzi a táplálékok méricskélését és a kalóriaszámolgatást, teljes szabadságot kínál bizonyos megszokott táplálékok esetében, így megóv a frusztrációtól.

Ez a diéta lépcsőzetesen és következetesen felépített, egyéni motiváción alapuló átfogó lefogyási terv, amelyet vagy teljes egészében elfogad vagy elutasít az ember. De ha egyszer belevág és tartja magát az előírásokhoz, garantált a siker!

A kötet 12,30 euróért még a régi helyen vásárolható meg, a könyvesboltot július 1-től majd az új helyen kell keresni, a Vajansky utca túloldalán lévő egyik udvarban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése