2015. június 7., vasárnap

Programajánló június 8-14.

Berlini liliom (Fotó: Puntigán J.)
Örömmel tudatom, hogy tegnap sikeresen lezajlott a Kármán József Színház idei bemutatójának, a Berlini liliomnak a nyilvános főpróbája, ma este 19.00 órától sok szeretettel várjuk mindazt a 60 embert, aki előre bebiztosította a jegyét a bemutatóra. Akiknek még nincs jegye, azok hétfőre és keddre vásárolhatnak, mindkét napon az előadás 19.00 órától látható a B.S. Timrava Színházban. Kedvcsinálónak képek ITT lapozhatók.

Rimaszombatban június 11-én (csütörtökön) nyílik 15.00 órától kiállítás a Három Rózsa Kávéházban. Három fiatal fotós, a füleki Micsuda András, a nagybalogi Kresnye András és a balogfalai Mihályi Szabolcs Nők a tájban című tematikus kiállítása július 24-ig tekinthető meg.

„Kék madár” címmel emlékműsorral tisztelegnek a losonciak Szabó Gyula előtt, meg nem élt 108-ik születésnapja alkalmából. A műsor június 12-én (pénteken) délután 17.00 órától kezdődik a Szabó Gyula Emlékházban, mindenkit szeretettel várnak!

Szombaton, június 13-án a füleki római katolikus templomban 18.00 órai kezdettel a VII. Nemzetközi melódiák szárnyán elnevezésű hangverseny hallható a Melódia PT szervezésében.

És e rövid kitekintő végén nem feledkezhetünk meg a június 19-i SÖRKÓSTOLÓRÓL sem, amely a tavaszi borkóstolóhoz hasonlóan szintén a Szabó Gyula Emlékházban zajlik majd. Bővebben az eseményről és a Kaltenecker Sörfőzdéről ITT lehet olvasgatni, a helyfoglalás pedig a losoncianziksz@gmail.com címen nagyon ajánlott!

Kívánok mindenkinek kellemes hetet, kulturális feltöltődést, aztán a napon tessék vigyázni, csak mértékkel, a nyár még csak most kezdődik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése