2018. december 6., csütörtök

Könyvajánló (újratöltve) 59.

Karácsonyra könyvet ajándékozni jó dolog. Hasznos könyvet ajándékozni pedig még ennél is jobb! Habár a losonci Phoenix Könyvesbolt már elég régen becsukta kapuit, a bolt raktárkészlete Kalondán várja a szebb jövőt. A tulajdonos, Varga Tomi ezúton is szeretné felhívni az érdeklődők figyelmét arra, hogy szívesen segít a könyvek beszerzésében, csak szólni kell neki emailben (tomute@azet.sk) vagy telefonon (0907 872 540).

EURÓPA MŰVÉSZETE 1. RÉSZ
 AZ ŐSKORTÓL A KÖZÉPKORIG


A kiadvány oktatási segédanyag középiskolák számára. Színes, igényes kivitelben vezet végig a művészet európai történetén, kezdve az őskori barlangrajzoktól, az ókori kultúrákon át, a középkor különböző szakaszaiba, és művészeti ágaiba. Egészen a 14. századig foglalja át az első részként megjelent kötet Európa művészetét.

EURÓPA MŰVÉSZETE 1. RÉSZ 
A RENESZÁNSZTÓL A POSZTMODERNIG


Folytatva az első részt, a 15. század európai művészetétől, a reneszánsz világából indulunk művészettörténeti utunkra. Az itáliai reneszánsz, a manierizmus, majd az északi reneszánsz művészete után a barokk korszakról olvashatunk. A 18. századi rokokó, majd a 19. stílusirányzatai után jutunk el a 20. század modern irányzataihoz, egészen a posztmodernig.

A 2 kötet ára most mindössze 15 euró. Rendelhető Varga Tominál a tomute@azet.sk e-mail címen vagy a 0907 872 540 telefonszámon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése