2018. december 13., csütörtök

30 év a színpadon és KÖNYVBEN IS!

A losonci anziksz hűséges olvasói bizonyára tudják, hogy a blogon nem csak a heti/havi programajánlókat és könyvajánlókat lehet olvasni, hanem visszalapozhatók például a losonci Kármán József Színház történetét vagy az egykori csemadokos színjátszás történetét taglaló cikkek is.


A színház múlékony műfaj, előadások születnek és merülnek feledésbe. Éppen ezért hoztuk létre a Kármán József Színház "online archívumát" itt a blogon és rendeztük most könyv formába, hogy maradjon valami az utókornak is...
A könyv előkészítését valamikor 2018 februárjában kezdtük, akkor még azt remélve, hogy nyárra - max. augusztus végére - készen is leszünk vele. Természetesen ez naiv ábránd volt, egyrészt óriási képanyagot kellett átválogatni hozzá, másrészt pedig ez is szabadidős tevékenység volt részünkről (mint a színjátszás), bár igyekeztünk valami rendszert belevinni az egészbe. Így aztán pont így karácsony előtt készültünk el vele.


December 17-én hétfőn 18.00 órakor be is mutatjuk "a művet" a Vigadóban a nagyközönségnek, és ami a legfontosabb: a helyszínen a könyv be is szerezhető!
Idézem az fb-eseménynél olvasható infót: A színház játszói ügyködői, támogatói ingyen példányt kapnak. Akik szeretnék megszerezni, támogathatják a színház tevékenységét a könyvbemutató napján. Cserébe megkapják a színházról készült könyvet.

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel hétfőn a könyv bemutatójára a Vigadóba, amely oly sok premiernek volt a helyszíne a 30 év alatt. A belépés ingyenes, a jókedv garantált! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése