2018. október 3., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 50.

Ezeken a hűvös napokon a legjobb dolog este bekuckózni valami jó kis könyvvel meg egy csésze finom teával a meleg szobában. Nos, ebből a jó kis könyvet tudom most ajánlani, picit romantikus, kellőképpen izgalmas és szórakoztató...
Egyébként a Nógrádi Könyvtárban találtam, mint sok egyebet is.

Julie Garwood 
Szép szavak
Gabo Kiadó, 2013

Amikor Grayson Kincaid FBI-ügynök először találkozik Olivia MacKenzie-vel, a lány igen nagy hatást tesz rá. A gyönyörű, kemény, ifjú ügyvédnő egyenesen egy operatív akció kellős közepébe csöppen, teljes káoszt okozva. Hosszú hónapok megfigyelése és gondos tervezőmunkája megy veszendőbe. Kincaid társa őrjöng, és érezteti is Oliviával, hogy rossz embert bosszantott fel. Elvégre ő mégiscsak az FBI.
Olivia nem ijed meg a férfi fenyegető magatartásától, hiszen ő még félelmetesebb hivatalt képvisel... az adóhatóságot. Márpedig aki az adóhivatalnak dolgozik, nem lehet nyúlszívű.
Olivia egy bonyolult piramisjáték ügyében nyomoz, amely azzal fenyeget, hogy sok naiv és gyanútlan áldozat életét dönti romba, ráadásul Olivia személyesen is érdekelt az ügyben. De élete veszélybe kerül, amikor rossz embereknek teszi fel a kérdéseit. Természetes számára, hogy az esélytelenekért harcol, de ahhoz nincs hozzászokva, hogy ő váljék sebezhetővé. Elég okos azonban ahhoz, hogy tudja, mikor kell erősítésért küldeni, ezért kapcsolatba lép Grayson Kincaiddel.
Ketten együtt nagyszerű csapatot alkotnak a korrupció elleni harcban, de Oliviának meg kell küzdenie a hirtelen támadt és rendkívül erős vonzalommal is, amelyet Kincaid ügynök iránt érez, ez pedig olyan csata, amelyet el kell vesztenie…

IDE kattintva elolvashatjuk mások véleményét a könyvről.

1 megjegyzés:

  1. Én most olvastam Roger Moore: Viszlát.... című könyvét , nem csak életmű regény hanem öregkori elmélkedés. Érdekes. Egy mondat a könyvböl: Öregedni lehet méltósággal vagy morgolódva. Én kombinálom a kettőt.

    VálaszTörlés