2018. október 10., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 51.

A Nógrádi Könyvtár végre szép új ablakokat kapott, reméljük hamarosan megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Addig is az udvar felől lehet közlekedni a szlovák szakirodalom részleg felé és intézni könyvtári dolgainkat.
Az alábbi kötet is ott várja az olvasóit valamelyik polcon... :-)

Müller Péter
Szeretetkönyv
Könyv arról, amire mindannyian szomjazunk


Alexandra Kiadó, 2010

Müller Péter hetvenedik születésnapján 2006-ban jelent meg először a Szeretetkönyv. Az elmúlt években több tízezren olvasták és tanultak meg belőle szeretni.
Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." Így ez a könyv nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: az olvasó szeretetét keresi.
A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik, s e kötet tárgya ennek megfelelően sokrétű. Müller Péter szól a szerelemről, a barátságról, a női és a férfisorsról, a párkapcsolatról, a szexualitásról és a magányról, társunk elvesztéséről, a saját lelkünkkel való barátságról, az öregségről, a családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk érzelmi zűrzavaráról s az elmúlhatatlan égi szeretetről.
A Jóskönyv élni segített, ez a könyv továbblép. Szeretni segít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése