2017. szeptember 19., kedd

Gyorshírek

Tegnap örömmel értesültem arról, hogy az október 6-án, a losonci zsinagógában 3 orgonával és fiatal orgonistákkal megvalósuló Varnus Xavér koncertre a jegyek nagyobb része elfogyott. Az erkélyre kaphatók még jegyek a plakáton feltüntetett helyeken:


Sokkal kisebb örömmel, sőt kifejezetten szomorúan értesültem arról is, hogy a legeslegelső blogpartnerem, a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium elköltözik a Vajansky utca 6. szám alatti kapualjból. Amint azt Varga Tomitól, a tulajdonostól megtudtam, a könyveket kiköltözteti Kalondára. Idén már nagy valószínűséggel nem keres másik helyet Losoncon, ellenben a könyvek továbbra is megrendelhetőek nála a 0907 872 540 telefonszámon, illetve a tomute@azet.sk e-mail címén. Azt ígérte, a rendelt könyveket be is hozza majd kérésre Losoncra...
Reméljük, hogy ez az állapot csak ideiglenes, tán csak nem maradunk itt magyar könyvesbolt nélkül?

ez még a beköltözéskori kép... ismét üres a kapu

Ellenben úgy döntöttem, hogy a könyvajánlók továbbra is folytatódnak. Például a Nógrádi Könyvtár kínálatából, saját olvasmányaimból, illetve szeretnék másokat is megkérdezni mit olvasnak, mit ajánlanak... Hátha nem fognak nagyon tiltakozni :-)


És még valami! A szombati PresSzóBeszéd iránt nem tudom mekkora az érdeklődés, de továbbra is érvényes: érdemes időben érkezni, hogy egész biztosan legyen helyünk. Nagy érdeklődés esetén megtörténhet, hogy nem fér be mindenki, 18.00 órakor kezdünk!
(Állítólag lesz most a Chillout Caffe & Bar-ban sajttorta is - azaz cheesecake -, sőt lehet, hogy a Városháza mögötti parkolóban is lehet majd parkolni és a nyitott hátsó kiskapun érkezni az udvar felől a kávézóba... De senki nem garantál semmit, csakmondom!)


Egy dolog viszont egészen biztos: a blogszülinapi játék nyerteseit is kisorsoljuk szombaton! Nnna, ki szeretne ökoszatyrot nyerni? :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése