2017. június 30., péntek

Már ma: Ízirájder öcsém!

Aki még most sem döntötte el, megy-e a ma esti RETRÓ BULIBA,


annak néhány ösztönző gondolatot küldök: 

kép innen

- Ma PÉNTEK! Ha péntek, akkor buli, ha retró buli és magyar társaság, akkor az nincs ám minden nap, csak ma! A ma pedig pont péntekre esik! :-) (Losoncon olyan ritkán bulizunk együtt, a színházlátogatás és a koszorúzás nem számít bele a buli kategóriába...)

Ez a 2014-es bulin készült fotó
 
- A belépés INGYENES! Sőt a zsíros kenyérért és a limonádéért sem kell fizetni, és semmi másért sem! Sőt, a zsíros kenyérre a hagyma is ingyen lesz! ...még egy ilyen hely ma este Losoncon nem lesz! :-)


- Az ÍZIRÁJDER ÖCSÉM nem véletlenül került a meghívóra. 3 éve a Csinibaba volt a meghívón... csak mondom...

Kép forrása
- A zenét a mai bulihoz a Miskolci Illés Emlékzenekar MIEZ Műhely szolgáltatja, legutóbb decemberben húzták a talpalávalót a suli folyosóján, majd Szörényi Levente könyvbemutatóján.... Kár lenne ma kihagyni, ki tudja mikor jönnek legközelebb :-)

Napocska forrása

- És még egy fontos dolgunk van ám addig: szorítsunk a napnak, hogy legyen ereje elkergetni a véletlenül erre kószáló felhőket, ugyanis a buli esős idő esetén nagy valószínűséggel elmarad, no de mi megrendeltük a jó időt mint eddig mindig...

Kérdés van?
Szerintem ne legyen! El kell jönni és kész!
Kezdés 7-kor, helyszín a Kármán suli udvara, belépés az oldalsó kapun.
Jó lesz! ;-)

UI: érvényes, hogy saját enni- és innivalót mindenki hozhat magának, aki zsíros kenyéren és limonádén kívül másra vágyik. Azért BATYUS buli!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése