2016. december 15., csütörtök

Utolsó figyelmeztetés

Mindjárt lezárul az idei KARÁCSONYI JÁTÉKUNK, színházi zsargonnal élve elérkeztünk az utolsó figyelmeztetéshez, utána mindenki magára vessen, aki mostanáig halogatta a megfejtés beküldését... Én idejében szóltam :-)


Azért még mindig nem kell pánikolni, a határidő MA ÉJFÉLKOR jár le, addig még néhány óra előttünk áll. Egyébként a feladvány egész biztosan megoldható, hiszen helyes megfejtések szép számban érkeztek eddig is.
Kedvcsinálónak mutatom mit lehet nyerni: 
1. Egy kedves olvasó és a sétáink állandó résztvevője, Popovics Andrea horgolt csodái nyerhetők meg, konkrétan 5 db horgolt hópehely és 5 db horgolt csengettyű.

Horgolt csodák egy csomagban

2. Másodjára a blog egyik új blogpartnere, a KVETY 3 - 3 VIRÁGOM virágüzlet felajánlása: egy karácsonyi asztaldísz. Amennyiben a képen látható lilás színkombináció sehogy sem fér bele a nyertes színvilágába, az asztaldíszt a kért színekben fogják a nyertesnek elkészíteni.

Karácsonyi asztaldísz

3. A harmadik nyereményt blogpartnerünk, a Vajansky utcában található ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS BOLT ajánlotta fel: egy 10 euró értékű bevásárlást a boltban. Teljes mértékben a nyertesre van bízva, hogy a 10 euróból milyen zöldséget és/vagy gyümölcsöt, netán mákot, diót, mézet, vagy egyéb, a boltban kapható finomságot vásárol be.

10 euró értékű bevásárlás ebben a boltban

És mivel könyv nélkül nem karácsony a karácsony:
4. A negyedik nyereményt legelső és sokat emlegetett blogpartnerünk, a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium ajánlotta fel: egy ajándék könyvutalvány formájában, amelyet majd a Vajansky utca 6. szám alatti boltban lehet átvenni / beváltani.

Könyvutalvány helyett mutatom ezt :-)

Szóval ezek a nyeremények, holnap összesen 4 nyertest sorsolunk ki, mindegyik egy-egy nyereményt kap majd.
A megfejtendő játékhoz pedig IDE kattintva jutunk el.
Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése