2016. december 19., hétfő

Ismét karácsonyi (bolt)ajánló

Egy hete az olvasók szíves figyelmébe ajánlottam a losonci anziksz partnereinek egy részét KARÁCSONYI BOLTAJÁNLÓ címmel, most következik a folytatás.
Szerintem a könyv minden alkalomra remek ajándék, így egészen nyilvánvaló, hogy először a PHOENIX KÖNYVESBOLT ÉS ANTIKVÁRIUM Vajansky utca 6 szám alatt található üzletét ajánlom mindenki szíves figyelmébe.

A hívogató kapu

Inspirációul szolgálhat a heti könyvajánlóink TARTALOMJEGYZÉKE is, de a legjobb, ha személyesen sétálunk el a boltig és választjuk ki az ajándéknak szánt könyvet, majd végigböngésszük a kapualjat is, ahol még mindig 0,30 eurócentért kapható az antikváriumi könyvek darabja, ezt igazán kár lenne kihagyni! Mellesleg a boltban jövő évi naptárak, hangoskönyvek is vásárolhatók...

0,30 € darabja az antikváriumi könyveknek a kapualjban...

Aki inkább a technika világában szeret elmerülni, az ne hagyja ki a Vasút utca - Jókai utca sarkán található MK TRADE elnevezésű üzletet, amelyben az egyes rendezvények plakátjait, a havi műsor szórólapját szoktam kinyomtattatni.


A nyomtatáson és fénymásoláson kívül számítógépekből és kiegészítőkből is széles választékkal rendelkeznek, most épp egerek és fülhallgatók kaphatók akciósan, de sok egyéb is. Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, ami nincs épp a boltban, az lehet hogy raktáron van, vagy a cég további üzleteiben Füleken vagy Tornalján - készségesen előteremtik, megszerzik, összeállítják, ellátnak tanáccsal, szakértelemmel.


A következő blogpartner Barta Majoros Kinga MASSZÁZSSZALONJA amelyet nem csak így karácsony előtt ajánlok sok szeretettel. A karácsonyra hangolódás jegyében akár csoki-, fahéjas- vagy mézpakolást is kérhetünk a szokásos hát-, váll-, talpmasszázs, stb. mellé.

Karácsony előtt vagy akár jövőre is - ajándékutalvánnyal

De ha végképp nincs ötletünk mit ajándékozzunk karácsonyra, a megoldás akár ajándékutalvány is lehet. Annál is inkább, mert a szalonban már működik az infraszauna is, így semmi sem állhat a tökéletes relax és felüdülés útjába...

Infraszauna vagy masszázs - Kingánál!

Karácsony előtt bizonyára még az is a karácsonnyal van elfoglalva, aki egyébként jövőre tervezi az esküvőjét. Hogy a tervezés egészen biztosan profi módon, mindenre gondolva hozza meg a várva várt eredményt, vagyis a fantasztikus, felejthetetlen esküvőt - érdemes mindezt profikra bízni. Városunkban is működik esküvőszervezés, a Sol Campana SEW (magyarul Napharang) jóvoltából.


Természetesen bármilyen egyéb rendezvényt is örömmel megszerveznek, biztosítják hozzá a mindenféle kellékeket, profi szakembereket, a cateringet, virágot minden mennyiségben, így most például a szalagavatók és bálok vannak terítéken. De érdemes már most kapcsolatba lépni velük a 2017-es esküvő ügyében is, mielőtt egészen betelik a határidőnaplójuk :-) Közösségi oldalukon lehet inspirálódni is...

Szalagavatóra például...

Végül, de nem utolsósorban pedig ajánlom a karácsonyi bevásárlásokkal felpakolt háziasszonyoknak (és háziférfiaknak), hogy ne cipekedjenek fölöslegesen, hiszen a WAU TAXI nem csak Losoncon belül, hanem a környező és távolabbi falvakba is elszállít minden utast és csomagot.


Ráadásul nyár óta az ITT és ITT látható árakon szállítanak a felsorolt településekre, nem árt szólni a sofőrnek, hogy a facebookon feltüntetett áron szeretnénk utazni :-)

A taxisofőrökön kívül az összes fenti blogpartner beszél magyarul, forduljunk hozzájuk bizalommal! (Érdemes a színessel jelölt szavakra kattintani, ott újabb info olvasható).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése