2016. december 5., hétfő

Az átalakult blogpartnerről :-)

Manapság, amikor üzletek futószalagon szűnnek meg, vándorolnak a városban ide-oda, örömmel jelenthetem, hogy a Provence illataként bemutatott boltocska még mindig él és virul, csak egy bejárattal arrébb, nagyobb helyre költözött. A megnevezése pedig részben átalakult, Kreatív bolt lett belőle, az egyre bővülő árukészletnek is köszönhetően.

A bejárat is fel van díszítve

Az üzlet továbbra is a Prior parkolójából nyíló átjáróudvarban található bal oldalon, ha a Vasúti utca felől közelítünk, akkor természetesen jobbra keressük. A nagyobb térnek köszönhetően sokkal több kreatív kelléknek jutott hely, és természetesen késztermékből is bőven akad.

Ilyen látvány fogad ha belépünk

A különböző kézműves termékek mellett továbbra sem hiányozhatnak a tulajdonos, Bíró Zsuzsa festményei sem, egyébként művei a közismert kézműves oldalon is megtalálhatók, akár "online" is megvásárolhatók ITT.

Bő a választék mindenféle apróságból

Nem csak karácsony előtt érdemes ide betérni, gazdag kínálat várja a vásárlókat az év minden időszakában. Biztos vagyok benne, hogy amennyiben semmilyen ajándékozási ötletünk sincs, itt egészen biztosan találunk kedvünkre való ajándékot.

Kreatív hozzávalók tömkelege vár ránk

Amint említettem, az alkotni vágyók is bátran betérhetnek ide, hiszen a legkülönbözőbb hobbikhoz tartanak itt hozzávalókat, ami pedig éppen nincs a boltban, azt örömmel megrendelik.

Lámpák és egyebek nagy választéka

A bolt hétfőtől csütörtökig 9.00 - 16.30 óra között tart nyitva, pénteken egy órával korábban, tehát 15.30-kor zár. Sajnos szombaton zárva, de így karácsony előtt bármi lehetséges...

Egy kis romantika sosem árt...

Aki arra jár ne hagyja ki, térjen be, legalább egy pillanatra, lelket-szívet gyönyörködtető dolgokra lehet ott rátalálni... Csak úgy. Mert megérdemeljük! :-)

Szívesen :-)

Szöveg és fotók: Éva (a fotók mobillal készültek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése