2016. december 12., hétfő

Karácsonyi boltajánló

Elég gyorsan múlik ez a fránya idő, itt az ideje, hogy karácsony előtt körülnézzünk a losonci anziksz blogpartnerei háza táján.
Az utóbbi hetekben két új blogpartnert is köszönhettem itt, az egyik a Priorban található KVETY 3 - 3 VIRÁGOM virágüzlet, amely az aktuálisan zajló játékunk egyik nyereményét is szolgáltatja.

Egy majdnem egészen friss fotó...

A másik egészen friss blogpartner a Vajansky utcában található ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS BOLT, amely a téli vitaminjainkról (is) gondoskodik. Meg persze a karácsonyi játékunk másik nyereményéről.

Ez ugyan régebbi fotó, de a mai vásárlásnál is hasonló kép fogadott

Az átalakult harmadik blogpartnerről is szóltam már, ami nem más, mint az egykor Provence illata cím alatt bemutatott, de azóta kibővült KREATÍV BOLT. Még mindig a Prior felé vezető átjáróudvarban kell keresni.

Alkotásra buzdító és késztermékek széles választéka

Amiről rég nem szóltam, az a tavaly nyáron bemutatott Vasút utcai Zornička drogéria. "Él és virul", ráadásul  hasznos és szép, karácsonyi ajándéknak is alkalmas termékektől roskadoznak a polcai.


A természet- és bőrbarát termékek széles választékán kívül (kecsketejes szappanok, mosódió és egyebek), kerámiatárgyakat is vásárolhatunk, amelyekkel egyben a losonci kutyamenhelyet is támogatjuk.


Aki szereti az egyedi képeslapokat, az is nyugodtan térjen be ide és nézelődjön, ünnepi alkalmakra egészen kivételes kínálattal rendelkeznek.


A hagyományos parfüm is egyedi csomagolásokban várja, hogy a karácsonyfa alá kerüljön. Hölgyeknek topánka, férfiaknak versenyautó (nem fotóztam le mindent).


Található még a boltban sok egyéb apróság is, amiért ide is érdemes betérni, ha másért nem, jó tanácsért, inspirációért, egy mosolyért... :-) Ja, és persze vásároljunk is be, azért vannak.

folyt. köv.
(szöveg és mobillal készült fotók: Éva)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése