2016. szeptember 11., vasárnap

Programajánló szeptember 12-18.

Erre a hétre alig találtam valami érdemlegeset a környéken, persze lehet, hogy rosszul kerestem…
 

Szeptember 14-én
(szerdán) Rimaszombatban ismét koncert, ezúttal Delhusa Gjon, Deniz, Kökény Attila és Rúzsa Magdi várja az érdeklődőket a szabadtéri színpadon. A koncertsorozat 18.00 órakor kezdődik, az est fénypontja 21.00 óra körül Rúzsa Magdi lesz.
Jegyek elővételben többek között a rimaszombati Tompa Mihály Könyvesboltban és a füleki Városi Művelődési Központ bárjában kaphatók 10 eurós áron (a helyszínen a belépő 12 euróba kerül). 6-14 éves korig a belépő ára 5 €. Ráadásul aki elővételben megváltja a jegyét, az bekerül a sorsolásba és egy kétszemélyes all inclusive kirándulást nyerhet Tunéziába.

Másnap munkaszüneti nap, meg persze csütörtök, a Franz Sörfőzdében ismét programmal várják a kikapcsolódni vágyókat, ezúttal Dorota Nvotová és Jakub Ursiny adja elő a „Peter a Lucia” című musical dalait. Kezdés 20.00 órától, jegyek 8 euróért válthatók az Arany utcai Zeneműboltban.

Van-e élő ember, aki ne ismerné a Beatles zenekar számait? A losonci Apolló Moziban szeptember 16-án (pénteken)  megtekinthető az Oscar-díjas Ron  Howard rendező The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years című filmje, amely az együttes 1962-66-os éveit dolgozza fel. Aki a pénteki 17.00 órás kezdésről lemarad, az hétfőn 19.30 órától ezt bepótolhatja, 4 eurós belépőjegy ellenében.

Aki szereti a tűzoltókat, és szeretné megtudni ki nyeri el a Nógrád Tűzoltója címet, az szeptember 17-én (szombaton) látogasson el délelőtt 10.00 órára a Füleki Vár udvarára, ott ugyanis tűzoltóverseny zajlik majd éppen a Füleki Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében.

Ennyi a rendezvény Losoncon és a környéken, én már alig várom, hogy sétáljunk egyet, ha minden igaz, hamarosan kiderül az Anziksz élőben következő időpontja és helyszíne is…

Addig is: kellemes napokat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése