2015. február 8., vasárnap

Programajánló február 9-15.

Odakint gyönyörűen süt a nap, ma igazán érdemes sétálni egyet. Aki siet és akit érdekel, az ma délután 14.00 órára menjen el a Nógrádi Múzeum és Galériába, ahol kreatív kézi varrással fognak foglalkozni, egészen 17.00 óráig – hogy ez pontosan mit jelent az 1,50 € belépőjegy ellenében kiderül.

Aki kedveli a naiv festészetet és szívesen vásárolna is ilyen képeket, az ne mulassza el február 9-én (hétfőn) 14.00 órakor a Városháza Házasságkötő termének előcsarnokában nyíló kiállítást, amely egészen 27-ig lesz majd látogatható.

A héten a Nógrádi Múzeum és Galéria is új tárlattal várja majd a látogatóit, Bacskai Béla festőművész évfordulója alkalmából nyílik csütörtökön, február 12-én kiállítás, amely majd egészen március 15-ig várja a látogatókat.

Február 13-án (pénteken) Valentin-napi őrjáratok cirkálnak majd a városban, így nem kell csodálkozni, ha a szerelmeseket arra kérik, csókolják meg egymást, ugyanis édes jutalom lesz az ajándékuk. Ugyanaznap 11.00 – 14.00 óra között Valentin-napi üzeneteket is küldhetünk egymásnak a városi hangszórón keresztül, mókás egy nap lesz, annyi biztos!

Itt jegyezném meg, hogy blogjátékunk beküldési határideje is február 13. péntek éjfél, minderről bővebben itt olvashatunk.

És aki még nem bálozott idén eleget, az ne hagyja ki Füleken a hagyományos magyar bált, amelyet február 14-én tartanak a VMK báltermében. Zenét a Mag Trió szolgáltat, sztárvendég Aradszky László lesz, a 18 eurós belépőjegy pedig „tartalmazza a vacsorát és a szerelmi bájitalt”. Asztalfoglalás Szvorák Attilánál a 0905 631 948-as telefonszámon. Mindenkit szeretettel várnak!

Másnap Losoncon idén is nagy csinnadrattával zárják le a farsangot, vasárnap, február 15-én a Vásárcsarnokban és környékén temetik a nagybőgőt, lesz kolbász-offenzíva, kultúrműsor, disznótor, kézműves vásár, és egyebek… A 2 eurós belépőjegyekért fánk és tea jár, ráadásul tombolaként is kisorsolják, úgy vélem érdemes lesz oda ellátogatni 9.00 – 15.00 óra között.

És nem tudom elég gyakran elmondani, hogy február 27-én városunk kedves szülötte látogat el hozzánk: Urbancsok Larissza nesél majd nekünk egy kicsit a feng shui rejtelmeiről, meg GUA számot számol kérésre és hasonló érdekes dolgokat művel… Biztos vagyok benne, hogy aki majd 18.00 órára ellátogat az Alapiskola Kármán termébe, az nem csalódik!

Kívánok mindenkinek kellemes hetet, aki bármilyen programot népszerűsíteni szeretne itt a blogon, az tudja hol talál.
(a színessel jelölt szavakra kattintva bővebb információk olvashatók!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése