2015. február 27., péntek

Madách és a házasságkötés

Itt a blogon már bemutattuk egyszer az alsósztregovai Madách-kastélyt, sőt játszottunk is belépőjegyekért, és augusztusban kirándultunk is oda néhányan. Szóval aki olvassa a blogot, az képben van.
Hogy még kerekebb legyen a világ, egy újabb ajánlat érkezett a Madách-kastélytól, melyre főleg a házasulandók figyelmét szeretném felhívni!


HÁZASSÁGKÖTÉS A MADÁCH-KASTÉLYBAN
Az esküvői helyszín választását a vágyak mellett sokszor praktikus szempontok is befolyásolják. Az ifjú pár egyéniségének megfelelően választ a hagyományos, romantikus vagy különleges helyszínek közül. Egyre több fiatal pár vágyik ugyanakkor arra, hogy esküvőjüket egy festőien szép, romantikus kastély ódon falai között szervezzék meg. Ez utóbbit kínálja a alsósztregovai Madách-kastély is. A házasságkötés alkalmából bérbe vehetőek a kastély termei valamint a „Palota” (képtár).

POLGÁRI HÁZASSÁGKÖTÉS
A polgári házasságkötésekre a Madách Imre életét és Az ember tragédiáját bemutató kastély egyik legszebb termében az ún. Palotában kerül sor. Fontos, hogy az ifjú pár időpontot egyeztessen az alsósztregovai Községi Hivatal Anyakönyvi Hivatalában, ezt megteheti az alábbi telefonszámon: 047 / 489 71 69, ezután lépjen kapcsolatba az irodánkkal a 047/ 489 71 89-es telefonszámon vagy személyesen a kastélyban.
Hangszeres kíséretet, énekeseket a kastély nem tud biztosítani. Speciális esküvői díszítés elkészítésére és használatára nincs mód a kastély termeiben, mivel komoly történelmi értéket képviselő kiállítási tárgyaknak adnak otthont, amelyek sérülést szenvedhetnének. A Palota maximális befogadóképessége 55 fő.

FOTÓZÁS
Az alsósztregovai Madách-kastély különleges esküvői fotók vagy videofelvétel elkészítésének lehetőségét kínálja az ifjú pár számára. A felvételek a kastély csodás kiállítótermeiben készíthetőek el.
Időpont-egyeztetés az iroda 047/ 489 71 89-es telefonszámán (mobil: 0907 112 001) vagy személyesen a kastélyban lehetséges.

(Szöveg és fotók: Madách-kastély)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése