2015. február 20., péntek

Hétvégi örömök

Így a tavaszi szünet végére néhány program, hátha valaki még mindig nem tervezte el mivel töltse a mostani hétvégét és a mai estét…

Ha péntek, akkor délután 14.00 – 17.00 óra között tárt kapukkal várja látogatóit a losonci Szabó Gyula Emlékház, ahol jelenleg a Háború és béke Szabó Gyula művészetében című kiállítás tekinthető meg.

Szóval, aki még nem tudja, a blogon csak egyszerűen „Mágus”-ként emlegetett Vlado Sadílekkel lehet ma 17.00 órától beszélgetni a Nógrádi Könyvtár szlovák szakirodalom részlegén. A dolog apropóját kerek születésnapja adja, de aki Vladot ismeri, az tudja, hogy egy jó beszélgetéshez nem kell különösebb apropó.

Aki nem szeretne beszélgetni, csak hallgatni a sok „dumát”, az ugorjon el Fülekre, ahol 18.00 órától ma a Dumaszínház kezdődik Hadházi Lászlóval a VMK-ban. Nem tudom mennyi szabad jegy van még, gondolom telefonon is adnak felvilágosítást a szervezők.

Holnap a Novohrad-Nógrád Geopark vezetett gyalogtúrát tart, ugyan a jelentkezéseket február 19-ig várták, de aki későn kap észbe, az szerintem még mindig intézkedhet… Bővebb infó ITT.

Ha szombat, akkor buli! A Csigában (Slimák) biztosan! Holnap többek között a MR. PSYCHO & DARK ANGELS is fellép, aki mulatni szeretne, ne hagyja ki!

Vasárnap délután pedig ismét a Nógrádi Múzeum és Galéria várja kreatív műhelyébe az alkotni vágyókat, ezúttal 14.00 – 17.00 óra között a „szalvétatechnika” tanulható meg, összesen 1,50 euróért, igazán szép vasárnapi program. És aki már arra jár, az ne feledje el megtekinteni a Bacskai Béla kiállítást is, nagyon megéri!

Tessék szépen kimozdulni otthonról és kulturálódni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése