2015. február 22., vasárnap

Programajánló február 23-28.

Elérkeztünk az év legrövidebb hónapjának legutolsó hetéhez, a kertben már nyílnak a hóvirágok, lássuk tehát a hét kulturális kínálatát.

Csak ismételni tudom magam: aki még nem tudja, mit szeretne ma délután kezdeni magával, az látogasson el mondjuk a Nógrádi Múzeum és Galériába, ahol a Bacskai Béla kiállításon kívül délután 14.00 órától kreatívkodhat is, hiszen az ún. szalvétatechnikát próbálhatja ki mindössze 1,50 euróért.

Már biztosan mindenki tudja, hány árnyalata van manapság a szürkének, nos az ebből készült filmet hétfőn, február 23-án vetítik a losonci Apolló Moziban 19.30 órai kezdettel…

Február 25-én (szerdán) 17.00 órától mutatják be Varga Norbert: Kígyótestvér című könyvét Füleken a Városi Művelődési Központban.

Február 26-án (csütörtökön) a losonci Matica házban nyílik „Štúr a Štefánik v nás“ című kiállítás 15:30 órakor, a plakáton azt írják, hogy a tanuló ifjúság olvasását célozzák meg vele.

Február 27-én (pénteken) 18.00 órakor találkozunk a Kármán József Alapiskola egykori rajztermében, amit mostanában Kármán-teremként ismerünk. Urbančok Lara látogat el hosszú idő után egykori iskolájába, hogy meséljen nekünk egy keveset a feng shui rejtelmeiről, no nem azért, hogy most már mindannyian aszerint rendezzük át a lakásunkat, hanem mert ő ebbe a témába kellően belemélyedt és szeretné velünk megosztani tudását. Őszintén bevallom engem a feng shui-tól sokkal jobban érdekel maga Lara, hiszen már nagyon régen nem találkoztunk, gondolom ezzel egykori osztálytársai is így vannak…
Szóval mindenkit szeretettel várunk pénteken este 6-ra az Alapsuliba a Harmónia az otthonunkban avagy a Tudás hatalom című előadásra, beszélgetésre. A belépés ingyenes!

Vasárnap pedig hozom a márciusi havi előzetest, egy biztos: sok érdekes rendezvény vár ránk akkor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése