2015. február 12., csütörtök

Névsorolvasás…

Ilyet is lehet nyerni most! ITT
Szombaton ugye Bálint-nap, vagy ha úgy tetszik Valentin, az emberek egy része örül neki, a másik részét meg hidegen hagyja.
Bárhogy is legyen a dolog, egy kis kedveskedés sosem árt, mondjuk aki virágot szeretne venni bárkinek, az lépteit a losonci Vasúti utcába irányozza, hiszen az ALTERNATIVE virágüzlet is ott található…

Aki a virág mellé egyebet is szívesen ajándékozna szeretteinek, az ne hagyja ki a PROVENCE ILLATA elnevezésű kedves kis helyet, rengeteg szívet melengető apróság vár gazdára!

Én épp ma ábrándoztam egy sort a PHOENIX KÖNYVESBOLTBAN, hogy mennyi izgalmas és érdekes könyv jelent meg tavaly, amit én mind el szeretnék olvasni, de ahhoz legalább egy hónap szabadságra lenne szükségem… (pedig elég gyorsan olvasok!) – szóval a könyv is nagyon jó ajándék bármely alkalomra.

Ebben a hűvös morcos időben jót tesz a testnek egy alapos masszázs, meg egy finom meleg tea – mindkettőt a RELAXART Központban lehet megkapni, bár a masszázs ott tudtommal várólistás…

Aki nem szeret lépcsőt mászni, vagy meg szeretné nézni a magyar alapsuli udvarát, annak szívből tudom ajánlani BARTA MAJOROS KINGA MASSZÁZSSZALONJÁT. No nem mintha, az udvaron rendelne, de olyan jó egy kicsit közben nosztalgiázni…

Különben voltam ma egy másik kedves blogpartnernél is: az M. K. TRADE Vasúti utcai üzletében nyomtattam ki a plakátokat a február 27-i előadásra, amelyre mindenkit szeretettel várunk. A boltban különben a számítástechnikai kütyükön kívül mindenféle papíráru is kapható jó szó kíséretében…

Aki nem szeret gyalogolni, vagy csak nagyon siet valahová, annak ajánlom szíves figyelmébe a WAU TAXIT, sőt, akinek valamiért a kórházban van dolga, azt egyenesen beviszi mindenféle pótdíj nélkül a kórház területére.

És hogy egészen teljes legyen a blogpartnerek névsora, péntek 13. éjfélig várjuk a megfejtéseket ide a blogra a SOL CAMPANA SEW ESKÜVŐSZERVEZÉS jóvoltából összesen 3 db nyeremény vár 3 szerencsés nyertesre. Az esküvőszervező Csíkány Andrea pedig várja a házasulandókat, nem csak most, hanem egész évben.

Nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire örülök, hogy ilyen fantasztikus partnerei vannak a blognak, akik nélkül a blog se lenne az ami. KÖSZÖNÖM!

(és még mindig igaz, hogy a színessel jelölt szavakra kattintva további információkat olvashatunk)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése