2015. február 5., csütörtök

Ismét új blogpartnert köszönthetek!

Ha valaki - bárki - idén házasodni szeretne, annak szíves figyelmébe ajánlom az alábbi céget, és főleg működtetőjét, Andreát, aki segít még szebbé tenni a "nagy napot"!

A Sol Campana SEW (magyarul Napharang), esküvő- és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Megálmodója Kovács Csíkány Andrea, aki fiatal kora óta az esküvők világában mozog. Az esküvői dekorációkat kezdetben szüleivel és keresztszüleivel együtt készítette, majd önállóan is elmerült az esküvői virágdíszítések világában. Később esküvői templomi kántorként teljesített szolgálatot, s ekkor már széleskörűen segítette tanácsaival a házasulandókat.
2010-ben önálló céget alapított, mely esküvők, rendezvények megszervezését, kivitelezését és lebonyolítását végzi A-tól Z-ig. 

Kovács Csíkány Andrea, aki a cég vezetője, egyben esküvőszervező és ceremóniamester, szolgáltatóival együtt a minőségre törekednek, hogy minden ügyfél álmainak megfelelően meg tudja valósítani a kívánt rendezvényt, a fiatalok álomesküvője életük legboldogabb napja legyen, de azoknak is tud segíteni, akiknek fontos szakemberekre van szükségük:
mint a fotós, a videós, a zenészek, a vőfély, a cukrászok, a tolmácsok vagy dekorációkat keresnek, hogy a Nagy nap még szebb legyen.

Az esküvőszervező irodában megtalál mindent, amire vágyik: esküvői meghívók, virágdíszítés, menyasszonyi csokor, autódíszek, esküvői torták, esküvői díszpoharak, ültetőkártyák, lufidíszek, tortadíszek, exkluzív terítés a lakodalmi asztalra,
valamint kölcsönözhetők: fehér esküvői székszoknyák, masnik minden színben, napernyő a fotózáshoz, esküvői virágkapu….stb.

A cég számára a legfontosabb, hogy az ügyfél elégedett legyen, hiszen Kovács Csíkány Andrea csapata minden részletre odafigyel, ebben rejlik profizmusuk.


Elérhetőségük:
honlap: www.svadbasobas.sk, facebook oldal ITT
e-mail: svadbasobas@gmail.com
telefonszám: 0907 097 799

Zólyomi út 33, (a Tescos körforgalom után jobbra)

Mindig öröm, ha új blogpartnert köszönthetek, holnap ennek tiszteletére játszunk is egyet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése