2015. február 28., szombat

Harmónia az otthonunkban (meg a Kármán-teremben)

Ez a nap is elérkezett: február 27-én pénteken 18.00 óra előtt néhányan türelmesen vártuk, hogy a gyermekek befejezzék a táncpróbájukat az Alapiskola Kármán-termében, mi pedig elfoglalhassuk helyünket és megtudjunk ezt-azt a Feng Shuiról.

Örömmel állapítottam meg, hogy Urbančok Lara és a téma olyan nézőket is bevonzott, akiket eddig nem nagyon láttam az anzikszos rendezvényeken. Fotók ezúttal nem készültek, így aki otthon maradt, az most sajnálhatja…

Pár perccel 6 óra után egyből bele is vágtunk a téma közepébe, előkerült a papír és írószerszám, majd mindenki bőszen kiszámolta saját GUA számát, aztán ezeket hozzásoroltuk az öt alapelemhez a Feng Shui szerint. Lara magyarázott, rajzolt, mesélt, magyarázott, rajzolt, poénkodott - mi pedig jegyzeteltünk, kérdeztünk és közben nagyon jól szórakoztunk.
Én legalábbis igen.

Kiderült, hogy aki azt szeretné, hogy elegendő pénze legyen, az vegyen magának fekete, kék, de legjobb zöld színű pénztárcát! És otthonunk megfelelő pontjára se kínai lyukas pénzeket pakoljunk ugyanilyen célból, hanem olyat, amilyen pénznemben kapjuk a fizetésünket. (Remélem, mostantól minden ismerősöm anyagi helyzete fellendül!)
Természetesen szó volt otthonunk egyes részeinek megfelelő energetizálásáról is, ehhez rengeteg példa hangzott el és került fel a táblára, úgy gondolom, hogy akit kíváncsivá tett ez az este, az megtalálja a módját, hogy további megfelelő információhoz jusson. Akár a könyvek, akár az internet révén, vagy akár konkrétan Larához fordulva, itt a weboldala, elérhetőséggel, mindennel.

Megtudtuk párkapcsolati szempontból mire jó a bazsarózsa, egyéb szempontból miért jó/rossz a kristály, szó esett lovakról, elefántokról, méhecskékről is – aki ott volt tudja, aki nem volt, az meg gondol amit akar…
Szóval fellebbent egy fátyol, mutattak nekünk egy ösvényt, aki úgy gondolja, az elindul rajta, aki nem, az meg éli tovább megszokott kis életét, így is jó, úgy is jó. Nem az volt a cél, hogy mostantól mindenki átrendezze az otthonát, hanem csupán annyi, hogy összejöjjünk, halljunk valami újat – ráadásul mindezt egy olyan embertől, aki sokunknak ismerőse.
Ráadásul aki boldogan és önzetlenül jött el közénk – és szívesen jön máskor is!
Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljött és rászánt 2 órát az életéből erre a lehet szokatlan, de annál izgalmasabb témára, és külön szeretném megköszönni Urbančok Larának, hogy egy percig sem habozott, amikor meghívtam közénk Losoncra.
KÖSZÖNÖM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése