2014. október 14., kedd

JÁTSZANI IS ENGEDD…

Amint azt már minden rendszeres olvasónk álmából is fújja, holnap ismét nagy napunk lesz, hiszen a LOSONC, SZERETLEK! elnevezésű szórakoztató-művelődési vetélkedőnk újabb fordulójában a múltkori nyertes csapatból transzformálódott Kármán József Színház csapata mérkőzik meg a losonci Kármán József Alapiskola és Óvoda csapatával.

Érdemes lesz tehát szerdán 17.00 órára ellátogatni a Magyar Kulturális Központba, hiszen ilyen még itt nem volt… Várunk mindenkit, aki szeret játékosan művelődni, aki szeret játszani, csak még nem mert semmilyen vetélkedőn sem elindulni, mert fél a kudarctól. Itt nincs kudarc, itt valójában mindenki nyer! No jó, a nyereményként felajánlott ajándékkosár tartalmát a győztes csapat viheti el, de csak tőle függ, hogy megosztozik-e az éppen pechesebb harcostársakkal.
A nyertes csapat oklevelet, a kevésbé nyertes pedig emléklapot kap, ezek már itt vannak előkészítve, már csak a neveket kell majd beírni.


Úgy vélem nézőként is éppen olyan izgalmas jelen lenni, mint aktív játékosként. Persze azt senki sem garantálja, hogy az emberben nem ébred fel a vágy, hogy játsszon, kipróbálja magát, erre akár a legközelebbi fordulóban is sor kerülhet. Hiszen ezzel az egésszel csupán egyetlen célunk van: szórakozzunk együtt, és közben az sem baj, ha egy picivel többet tudunk meg szeretett városunkról.
Hölgyeim és uraim! Remélem, holnap minél többen találkozunk! Az sem baj, ha annyian leszünk, hogy nem férünk el… Ígérem, megoldjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése