2014. október 30., csütörtök

Még egy nap...

Örömmel tapasztalom, hogy a Fotópályázatunk ennyi embert megmozgatott, már ami a facebookos szavazást illeti. A fényképek szerzői bizonyára riasztották baráti körüket - ahogy az már az ilyen like-gyűjtő dolgoknál lenni szokott - aminek következtében nem csak az egyes fényképekre leadott szavazatok, hanem a losonci anziksz oldal kedvelői is megszaporodtak. És én ennek őszintén örülök!


Itt szeretném felhívni a figyelmet a közönségszavazatok leadási határidejére, ami OKTÓBER 31. vagyis péntek éjfél. A fényképekre leadott like-ok száma folyton változik, így az élmezőnyben szereplő fotók szerzői még mindig nem dőlhetnek hátra, holnap éjfélig még bármi lehetséges!
Reményeim szerint a rendkívül elfoglalt zsűri tagjai is meghozzák jövő hétre a döntésüket, és kiderül a várva várt végeredmény.
Egy biztos: a közönségszavazat nyertese kizárólag a blog és a közösségi oldal látogatóitól függ, aki még nem tette meg, támogassa szavazatával kedvenc fotóját, nem kerül semmibe...
Szóval visszaszámlálás indul!

Ide kattintva jutunk el a Fotóalbumba itt a blogon, aki megjegyzésben szavaz ne felejtse el feltüntetni a nevét is!
Ez a hivatkozás pedig a közösségi oldalon található Fotóalbumba vezet, itt csak simán like-ot kell nyomni az egyes képeknél.
FIGYELEM: szavazni csak egy helyen kell/szabad, aki mindkét helyen szavazna, annak voksait nem számítjuk be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése