2013. október 14., hétfő

Programajánló október 14-20


Ismét eltelt egy hét, október közepén járunk, aki még nem látta Kovács Péter minikiállítását a Vigadó közelében álló tornyok alatti egyik kávézóban még mindig megteheti.

Október 11-én volt a megnyitója a Nógrádi Múzeum és Galériában a Nógrád hagyományos népviseletét bemutató kiállításnak, amely december 1-ig látogatható.

Még mindig lehet jegyet nyerni a Szabó Gyula Emlékház szerdai koncertjére, aki lájkolja az Emlékház fb oldalát és megosztja az fb-n a koncertismertetőt (okt. 14, hétfő 22:00 óráig), azok között 2 db belépőjegyet sorsolnak ki az AndreaS kvartett október 16-án 18:00 órakor kezdődő koncertjére. 

Október 18-án 18:00 órakor a B.S. Timrava Színházban („kultúrház”) jótékonysági koncertet rendeznek a Szlovákiai Vakok és Gyengénlátók Losonci Alapszervezete javára, fellép Maroš Bango. Jegyek elővételben 10 euróért, a helyszínen 12 euróért kaphatók.

Október 19-én szombaton a Kármán József Alapiskola és Óvodába kell menni, ahol „Októberi fesztivál Losoncon“ címmel délelőtt 10:00 órától fellép a Pitypang tánccsoport, a Folk LC zenekar, a Sherly kórus, a Kelemen trió és a Kármán Színház. A gyerekekkel kézműves- és táncfoglalkozást tartanak az iskola és óvoda pedagógusai. A fellépéseket követően szeretettel várnak mindenkit a „Telt hassal jobb, mint éhesen” díjtalan rendezvényre.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése