2013. október 27., vasárnap

Programajánló okt. 28 – nov. 3.

Amilyen gazdag volt az elmúlt hét kulturális programokban, bizony e hétre alig jut valami. Mondjuk érthető is, ilyenkor a temetőlátogatások idején az emberek mással vannak elfoglalva. (Ezúton is kérek mindenkit, hogy aki bármilyen érdekes programról tud, azt jelezze).

Október 29-én, kedden 14.30 órai kezdettel a Szlovákiai Magyar Képzőművészek Társasága megalakulásának 20. évfordulója alkalmából a losonci Szabó Gyula Emlékházban valósul meg a Múzeumi Szalon elnevezésű rendezvény. A vendégszékben Kubička Kucsera Klára, Szabó Kinga, Dolán György, Lipcsey György, Kopócs Tibor ül majd, beszélgetőtársuk Miklósi Péter lesz. 

Szintén kedden, 18:00 órakor a B. S. Timrava Színházban tekinthető meg a losonci DOS Timrava szlovák nyelvű előadása, O. Šulaj: Gazdova krv címmel, rendezője Szabó Árpád.

Aki inkább a Halloweent részesíti előnyben, az október 31-én, csütörtökön menjen 18.30-ra a losonci piac épületébe (amit nagyképűen nevezhetünk Vásárcsarnoknak is), mert ott a város szervezésében a második Halloween partyt rendezik éppen, sok zenével a résztvevőktől pedig az alkalomhoz illő, kellően ijesztő kosztümöket várnak. 

Ne felejtsétek a játékot, és ha kedvetek van, csatlakozzatok a blog újdonsült facebook oldalához.

Mindenkinek kellemes hetet kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése