2018. március 25., vasárnap

Programajánló március 26-tól

Úgy tűnik, hogy az időjárás is végre egyenesbe jut, így tavasszal végre tavaszodik. Húsvét előtt meg a zajlik a húsvéti készülődés, de azért egyéb program is akad.
Ma délután például tavaszüdvözlő séta a Koháry-völgybe.

Március 26-án (hétfőn) ismét filmklubos vetítés lesz a Franz Sörfőzdében, 19.30 órától a Créme de la créme - 120 tepov za minútu /magyarul: 120 dobbanás percenként/ című francia alkotást tekinthetik meg az érdeklődők.

A Kármán Napok plakátjától eltérően, a CSIRIBIRI Játszóház március 27-én (kedden) várja a gyerkőcöket 14.30 órakor a Kármán József Alapiskolába, ahol nemezelt húsvéti tojásokat lehet majd készíteni.

Március 28-án a blogunkon is bemutatott Bella Lívia mesél majd a Google cégben eltöltött 7 évéről (angol nyelven). A 18.00 órakor kezdődő esemény a Fun&Sport Clubban zajlik majd, bővebb infó ITT olvasható.

Március 29-én (csütörtökön) a Franz Sörfőzdében a Curanderos Egora Indiani című filmet vetítik, és a szerzőkkel is beszélgetnek 19.30 órai kezdettel. Bővebben erről ITT.

Utolsó hetéhez ért a Nógrádi Múzeum és Galéria DALI kiállítása, a meghosszabbított határidő április 1-én lejár. A Szabó Gyula Emlékházban Victor Vasarely kiállítás nyílt, ez április végéig tekinthető meg.


Nem győzöm ismételni, hogy aki nem szeretne lemaradni az EGY CSÓK ÉS MÁS SEMMI című zenés vígjátékról április 15-én, az váltsa meg időben a jegyét a plakáton feltüntetett helyeken és személyeknél.


És már most szólok, hogy idén ismét lesz Palóc Húsvét a Füleki Várban április 2-án, ahol nagyon gazdag program várja majd az érdeklődőket, részletek ITT.

Kellemes élményeket mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése