2018. március 28., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 27.

Ha azt mondom Dan Brown, a többség valószínűleg rávágja, hogy Da Vinci-kód. A blog könyvajánlóit 2013 októberében egy másik művével, az Infernoval kezdtük, az akkor még a Városháza épületében székelő Phoenix Könyvesboltnak köszönhetően.
Nos, azóta a könyvesbolt könyvei előbb a Vajansky utcai udvarba, majd Kalondára költöztek, a tulajdonos Varga Tomi ennek ellenére továbbra is az olvasói rendelkezésére áll. Tőle kaptam ezt a mai ajánlót is!

Dan Brown
Eredet
Gabo Kiadó, 2018

Dan Brown A Da Vinci-kód, minden idők egyik legolvasottabb könyvének a szerzője. További három bestsellert is írt, amelynek Robert Langdon, harvardi szimbólumkutató a főhőse: Inferno, Az elveszett jelkép, Angyalok és démonok. Két másik thrillere is nemzetközi sikert aratott: A megtévesztés foka és a Digitális erőd.

Legújabb könyvében Robert Langdon, a szimbolika és a vallási ikonológia harvardi professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba érkezik, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán, amely ,,mindörökre megváltoztatja a tudományokat". Az esemény házigazdája Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, a negyvenéves tech-mágnás, akit káprázatos találmányai és merész előrejelzései az egész világon vitatott figurává tettek. A mai este sem kivétel: azt állítja, hogy egy megdöbbentő áttörést jelent be, amelynek messzeható következményei lesznek...

A többi megtudható a könyvből, melynek ára 13 euró. Megrendelhető Varga Tominál a 0907 872 540 telefonszámon, illetve a tomute@azet.sk e-mail címen. Kérésre a könyveket akár házhoz is szállítja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése