2017. december 5., kedd

Régi és új fotók, bögrék... egyebek :-)

Remélem már a losonci anziksz összes játékoskedvű olvasója tudja, hogy a héten SZÓFEJTŐ JÁTÉK zajlik a blogon, a nyeremény pedig egy-egy darab bögre: egy losonci és egy füleki motívummal.


A bögrék mellé kulcstartó is jár, szintén egy losonci és egy füleki vonatkozású. Amint azt a játék kiírásában már említettem, a nyereményeket a füleki Schnelczer Zoltán ajánlotta fel, aki egyebek mellett a facebookon az ÍGY VOLT- régi fotók gyűjteménye oldalt működteti. A valós világban pedig egy fotóstúdiót, szintén Füleken.


Ifjú fotográfusunk bármilyen témájú archív fotót szívesen fogad erre a címre: FOTO-GRAFIK, Radničná 26, Fülek.
A fotót beszkenneli, majd az eredeti példány visszakerül a gazdájához. Természetesen már beszkennelt fényképeket is lehet neki küldeni, azt a legegyszerűbben a fenti facebook oldalán üzenetben vagy akár e-mailben a snelci@freemail.hu címre.
Aki pedig nem küld neki semmit, az is egész nyugodtan nézegesse meg a gyűjteményét, nagyon értékes és érdekes fotográfiák találhatók meg benne.


Az se kerülje el a fotostúdiót, aki friss és főleg profi képeket szeretne készíttetni magáról, családjáról, családi vagy egyéb eseményéről, a műteremben vagy más helyszíneken. A kész képekhez keretek széles választéka is várja az érdeklődőket.


Karácsony előtt minden ajándékötlet jól jöhet, így a már elkészített fényképeket nem csak fotóalbumba, hanem akár párna, puzzle, trikó, bögre, táska, kulcstartó, hűtőmágnes díszeként is fel lehet használni.
(Csak csendben jegyzem meg, hogy akár a játékunk nyereményeként felajánlott bögrék másolatát is meg lehet nála rendelni. Vagy mást...)


És természetesen kis és nagyméretű fotók nyomtatása ügyében is érdemes Zolihoz fordulni az alábbi elérhetőségeken:

FOTO-GRAFIK - Schnelczer Zoltán
Radničná 26, Fülek
mob.: 0908 191 045
snelci@freemail.hu
Nyitva minden hétköznap 9:00 - 16:30 óra között.

(Ez volt itt a reklám helye!) :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése