2017. december 15., péntek

Ajándékötletek - ajánlom a blog partnereit :-)

Karácsonyra ajándékot adunk egymásnak, van aki nagyot, van aki kicsit.
Van aki már hónapokkal korábban beszerzi, van aki az utolsó pillanatra hagyja.
Ez utóbbiaknak szeretnék segíteni, különösen akkor, ha elképzelésük sincs, mivel lephetnék meg szeretteiket.
Lássuk, mit kínálnak a losonci anziksz blog partnerei (akik ott sorakoznak szépen a blog jobb oldalsó sávjában még mindig).

Ez egy régebbi fotó, de a kínálat most is bőséges :-)

A Kvety 3- 3 Virágom virágbolt a PRIOR földszintjén található, a szokásos virágos  és adventi kreációkon kívül számos apróság is kapható náluk, a bögréktől a fényképkereteken át egészen az illatos olasz szappanokig. (Aki itt sem talál semmit, az esetleg próbálkozhat a tulajdonos, Anita spéci ajándékboltjában, amelyet a főbejárat mellett kell keresni...)

Kreatív ajándékbolt a PRIOR melletti átjáróudvarban

Aki a fenti boltokban sem találja meg azt, amit keres, az próbálkozzon Bíró Zsuzsa Kreatív boltjában, ahol az alkotáshoz szükséges kellékek, de ajándékozásra kész tárgyak is megtalálhatóak. Csak győzzünk válogatni!

A komor külső érdekes belsőt rejt (a Vasúti utcában)

Ha egészen más elképzelésünk van az ajándékokról, mehetünk tovább egészen a Vasúti utcába, ahol a Zornička drogériába érdemes betérni. Itt egészen különleges termékekkel is szembesülhetünk, a biokozmetikától a mindenféle szokatlan csomagolású parfümökön át... a kerámia szobrocskákig, amelyek megvásárlásával a losonci kutyamenhely működését támogatjuk.
Itt is szeretném felhívni a figyelmet még egy újabb boltra, amely ezúttal az online térben található, de a tulajdonosok (Kati és Ildikó) ugyanazok. Az egészséges édességektől a biokozmetikumokon át egészen a karácsonyi ajándékutalványokig... Tessék kattintani!


Következő blogpartnerem a közelmúltban szintén beizzította online boltját is, ami egy Esküvőszervező cégnél, lehet, hogy elsőre furcsán hangzik, azonban itt is sok érdekes apróságot lehet ám kapni. Például az ünnepi asztal feldíszítéséhez szükséges kellékeket... Nézelődjünk, érdeklődjünk!

Egy jó masszázs a nagy rohanás után? - Kingánál! :-)

Ajándékozni nyugalmat, pihenést is lehet. Konkrétan masszázsra, szaunára meg ilyenekre gondolok. Következő blogpartnerem, Barta Majoros Kinga Masszázsszalonjában ajándékutalványok, bérletek is kaphatók, szeretteinket akár ilyesmivel is meglephetjük.

Pont a táblánál kell bemenni :-)

Ha már volt szó masszázsról, meg ünnepi asztalról, az sem mindegy, honnan szerezzük be a karácsonyi menü hozzávalóit. Nem csak a szokásos zöldség és gyümölcs, hanem házi savanyú káposzta, mák, dió, méz és egyebek is kaphatók a Vajansky utcai zöldségesnél, a piachoz egészen közel.


És ha mindenhol jól bevásároltunk, szatyrainkat ne cipeljük, hanem hívjunk taxit. Például a WAU taxit!

Érdemes a színessel jelölt szavakra kattintani, ott további információk rejtőznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése